Stadsbelevenissen FAQs

Vaak gestelde vragen

springen naar

City Cruises VS

Een reservering maken & wijzigen

Hoe kan ik reserveren?

U kunt online reserveren, per telefoon, via onze online chat en in persoon aan de kassa's op bepaalde locaties.

 

Om een online reservering te maken, zoek op uw locatie en de datum waarop u wilt varen. Reserveringen kunnen worden gemaakt met de meeste grote creditcards.

Reserveren kan ook telefonisch op (888) 467-6256 of via onze online chat.

Indien u persoonlijk wenst te betalen, dient u ter plaatse te reserveren aan onze ticketbalies die zich op bepaalde locaties bevinden. Houdt u er rekening mee dat tickets aan de kassa gebaseerd zijn op de beschikbaarheid van de cruise, en we kunnen niet garanderen dat er voor elke cruise tickets aan de kassa beschikbaar zijn. Zie de City Cruises VS en Canada havenlocaties sectie van de FAQ.

Volledige betaling is vereist op het moment van de reservering.

Hoe kan ik een reservering wijzigen?

Voor reserveringen van 1-19 kunt u uw reservering beheren via de pagina Mijn account.

Betaling & Kortingen

Hoe betaal ik voor mijn tickets?

Wij accepteren de meeste gangbare creditcards voor reserveringen van 1-19 tickets. Bel onze reserveringsafdeling op 888-467-6256 voor meer informatie.

Kan ik met contant geld betalen?

U kunt contant betalen bij onze kassa's in Baltimore, Boston, Chicago (alleen Dining Cruises), New York, Norfolk, Toronto, Philadelphia, San Diego, of Washington, DC.

Let op, volledige betaling is vereist op het moment van reservering.

MOET IK HET VOLLEDIGE BEDRAG VOOR MIJN RESERVERING BETALEN?

Wij accepteren reserveringen op basis van beschikbaarheid en volledige betaling is verschuldigd op het moment dat de reservering wordt gemaakt. Wij houden geen tickets vast zonder betaling.

Zijn er kortingen voor kinderen, militairen of senioren?

Kortingen voor kinderen: Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen tegen een ander tarief dan volwassenen cruisen, afhankelijk van het cruisetype en de havenlocatie. Kinderen onder de 4 cruisen gratis op de meeste locaties.

Militaire en Senior Kortingen: Militaire en Senior kortingen worden aangeboden op de meeste van onze cruises. Selecteer het senior of militair ticket bij het afrekenen van uw online reservering om dit tarief te verzekeren indien beschikbaar. Reserveringen kunnen ook worden gemaakt per telefoon met een Excursies Specialist op 800-459-8105 of via online chat

Hoe kan ik een cadeaubon, coupon of voucher inwisselen?

Voor online reserveringen, zoek op uw locatie en de datum waarop u wilt varen. Wanneer daarom wordt gevraagd bij het afrekenen, voert u uw cadeaubon nummer in de "Gift Cards" sectie, of voer uw coupon of voucher code in de "Coupon / voucher Code" sectie.

Alle cadeaubonnen, certificaten, coupons en kortingsaanbiedingen moeten worden gebruikt en vermeld op het moment van de boeking om te worden gehonoreerd. Gelieve uw cadeaubon, promotionele kaart, of coupon mee te nemen op het moment van uw cruise en deze te presenteren aan de Host/Hostess aan boord. Als u een waardebon of kortingscode heeft, kunt u uw code gebruiken tijdens het afrekenen op onze website of afrekenen via online chat.

KAN IK MIJN CADEAUBON AAN BOORD GEBRUIKEN?

Cadeaubonnen kunnen niet worden gebruikt om aan boord te betalen. Cadeaubonnen kunnen gebruikt worden om online reserveringen en verbeteringen te kopen. Bezoek de Cadeaubon pagina voor meer informatie.

Beloningspunten

Hoe gebruik ik mijn City Experiences Rewards-punten?

Om uw City Experiences Rewards-punten te gebruiken, logt u in op uw account wanneer daarom wordt gevraagd tijdens het afrekenen. U kunt ook contact met ons opnemen op 800-459-8105 om te boeken via ons Contact Center of online met ons chatten. Er zijn enkele beperkingen van toepassing. Bekijk de voorwaarden hier.

Tickets afdrukken of tonen

Moet ik tickets printen of mijn instapkaart laten zien?

Tickets zijn niet nodig om aan boord te gaan. Bij het instappen kunt u inchecken met uw bevestigingsnummer en de achternaam die op uw reservering staat.

Belastingen & Gratificaties

Wat zijn de kosten en fooien die ik op mijn kassabon zie?

Landingsvergoeding

De landingsvergoeding, indien opgenomen in uw facturering, compenseert een breed scala aan kosten die uniek zijn voor een maritieme bedrijfsvoering. Deze kunnen bestaan uit gespecialiseerde reparaties aan havenfaciliteiten, betaling van percentages, verplichtingen inzake gezondheidszorg voor werknemers, en andere vergoedingen, vergunningen, regelgevings-, milieu- en maritieme beveiligingskosten.

Administratieve vergoeding

Een administratieve vergoeding wordt geïnd op het moment van de reservering, met betrekking tot de cruise en de diensten die in het ticket zijn inbegrepen. Dit is geen fooi en zal worden gebruikt naar goeddunken van het bedrijf. Als u extra drankjes of eten aan boord wilt kopen, raden wij u aan een fooi aan boord achter te laten, gebaseerd op de kwaliteit van de service die u van uw serveerder heeft gekregen.

Belastingen

Naast de omzetbelasting wordt door sommige plaatselijke overheden belasting geheven op het gebruik van de haven. Deze belastingen worden rechtstreeks en volledig betaald aan het plaatselijke bestuur van de desbetreffende stad.

Gratificatiesaan boord

Een service/operationele toeslag wordt geïnd op het moment van de boeking, gerelateerd aan de cruise en de diensten inbegrepen in het ticket. Dit is geen fooi en zal worden gebruikt naar goeddunken van het bedrijf. Als u tijdens uw cruise extra drankjes of etenswaren wilt kopen, raden wij u aan een fooi aan boord achter te laten op basis van de kwaliteit van de service die u van onze bemanning krijgt.

Terugbetalingen en annuleringen

Annuleringen

Wat is het annuleringsbeleid?

Onze cruises zijn niet restitueerbaar in de laatste verkoop, en u heeft tot 48 uur voor de cruise de tijd om te verzetten of een cadeaubon te ontvangen. Wij compenseren geen late aankomsten of no-shows voor een cruise.

Mijn cruise is geannuleerd. Krijg ik mijn geld terug?

In het geval dat uw cruise wordt geannuleerd door City Cruises, ontvangt u drie opties via e-mail en sms naar het nummer dat wij in ons bestand hebben:

 

Optie 1: U kunt omboeken naar een andere cruisedatum van uw keuze. Houdt u er rekening mee dat als u naar een lager geprijsde cruise wilt, wij u het verschil zullen terugbetalen. Indien u een hoger geprijsde cruise boekt, dient u het verschil te betalen zodra de nieuwe datum is gekozen. Let op, prijzen zijn onderhevig aan verandering op basis van de vraag en de piek cruises.

Optie 2: Als u niet zeker bent van een nieuwe datum waarop u kunt varen, kunt u uw geld overzetten op een cadeaubon. Cadeaubonnen verlopen nooit en kunnen gebruikt worden om te boeken op onze website. Voor meer informatie over cadeaubonnen, bezoek de Cadeaubon pagina.

Optie 3: Als u niet in staat bent om op een toekomstige datum bij ons aan te sluiten, ontvangt u een volledige terugbetaling van de oorspronkelijke betalingsvorm. Het kan 3-5 werkdagen duren voordat het geld op uw rekening staat.

Opmerking: Alle 3 opties zijn voor u beschikbaar via de link die werd verstrekt in de cruiseannuleringskennisgeving.

Ticket Verzekering

Wat is Ticket Assurance?

Aankopen die zijn gedaan met Ticket Assurance kunnen tot 2 uur voor de oorspronkelijke vertrektijd worden verzet of geannuleerd met een volledige terugbetaling, minus de kosten van de niet-restitueerbare Ticket Assurance. Ticket Assurance is niet beschikbaar op geselecteerde cruises, zoals vakantie-, specialty- of partnercruises, of andere ervaringen zoals aangegeven.

KAN IK EEN TICKETVERZEKERING TOEVOEGEN NADAT IK MIJN CRUISE HEB GEKOCHT?

Ticket Assurance moet worden geselecteerd op het moment van de boeking en kan niet worden toegevoegd na de aankoop.

LATE AANKOMSTEN EN NO-SHOWS

Zodra de betaling is ontvangen, worden cruises niet gerestitueerd, tenzij Ticket Assurance is gekocht op het moment van boeking. We zijn blij om uw cruise datum te verzetten of een cadeaubon uit te geven voor het betaalde bedrag met 48 uur kennisgeving voor uw geplande cruise. Cruises worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar binnen 48 uur van uw cruise. Wij compenseren niet voor no-shows of late aankomsten.

Vouchers

Wat is het annuleringsbeleid voor vouchers?

Wij compenseren geen late aankomsten of no-shows voor een cruise, dus kom op tijd voor de check-in en boarding. Als u een andere datum wilt boeken, kunt u dit tot 48 uur voor uw cruise doen, of uw tickets vrijgeven om in de toekomst te gebruiken. Zodra we binnen 48 uur van een cruise zijn, kunnen er geen wijzigingen meer worden gemaakt.

Weer

Wat gebeurt er als het regent of sneeuwt?

City Cruises vaart bij regen of zonneschijn. In het geval van slechte weersomstandigheden of op aanwijzing van de U.S. Coast Guard of Transport Canada, blijven we aan de kade, maar bieden de volledige dinerservice.

Voordat u aan boord gaat

Opstaplocaties & -tijden

Is er parkeergelegenheid bij de opstapplaats van de cruise?

Parkeren varieert per havenlocatie. Bekijk de City Cruises VS en Canada havenlocaties sectie van de FAQ.

Waar is de pier?

Sommige van onze havens hebben meerdere pieren - de pier locatie voor uw cruise kunt u vinden in uw bevestigingsmail of in de City Cruises VS en Canada Haven Locaties sectie van de FAQ.

Waar kan ik mijn instaptijd vinden?

Uw inscheping en cruisetijd verschillen - de meeste cruises gaan 30 minuten voor hun vertrektijd aan boord. Controleer uw bevestigingsemail om uw inscheping en vertrektijd te bevestigen.

Vooraankoop

Kan ik een drankenpakket kopen voor ik ga varen? Wat houdt dat in?

Bekijk onze opties voor extra's tijdens het boekingsproces voor meer informatie. De extra's variëren per haven.

Leeftijdsbeperkingen

Zijn er leeftijdsbeperkingen voor cruises?

Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor de meeste van onze cruises. Alle minderjarigen hebben toezicht van een volwassene nodig. Neem contact met ons op als u vragen heeft over een van onze speciale cruises, minderjarigen zijn niet beperkt, maar de cruise is misschien niet geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Cocktail cruises zijn meestal voor 21+.

Bateaux New York diners: Kinderen jonger dan 6 jaar zijn niet toegestaan en wij bieden geen korting aan voor kinderen. Jongere kinderen zijn welkom aan boord van Bateaux lunch cruises en andere New York diner cruises.

Kledingvoorschrift

Wat is de dress code?

RIVIER-, HAVEN-, WALVISTOURS & WATERTAXI'S

Vrijetijdskleding: jeans, shorts, t-shirts, sweaters en sneakers zijn gepast. Afhankelijk van het seizoen raden we u aan extra lagen mee te nemen, omdat het op het water nogal eens kan waaien.

BRUNCH, LUNCH & COCKTAIL CRUISES

Vrijetijdskleding: kaki, nette jeans, jurken, overhemden met knopen en blouses

DINER MET HANDTEKENING & EERSTEKLAS PRODUCTEN

Cocktailkleding: overhemden met kraag, blouses, sportjassen, pantalons en jurken. Spijkerbroeken, t-shirts, korte broeken, sportschoenen en teenslippers worden sterk afgeraden.

BATEAUX DINNER

Semi-formele dresscode: jurken, overhemden met kraag, geklede broeken en jasjes worden aangemoedigd. Casual jeans, t-shirts, shorts, sportschoenen en slippers worden sterk afgeraden.

Beleid inzake pensionering

Hoe laat is het instappen?

De meeste cruises gaan 30 minuten voor hun vertrektijd aan boord. Controleer uw bevestigingsemail om uw inscheping- en vertrektijd te bevestigen.

Roken

Is roken aan boord toegestaan?

Roken is alleen toegestaan op de buitendekken, behalve bij Boston, Long Beach, Marina Del Rey, Newport Beach, Sacramento, Mariposa Harbour Tour, Harbor Tours, Sights & Sips Cruises en Whale Watching Cruises. Gooi al het afval in de daarvoor bestemde containers. Gooi niets in het water. Help ons onze wateren schoon te houden.

Cannabisproducten zijn niet toegestaan, aangezien wij werken volgens de voorschriften van de US Coast Guard en Transport Canada.

Entertainment

Wat is het vermaak aan boord?

City Cruises bieden dansvloeren en een verscheidenheid aan muziek om van te genieten. Afhankelijk van de cruise kan dit achtergrondmuziek, een DJ of een live optreden zijn. Kijk online of chat online met een van onze Excursie Specialisten voor meer details over het geplande entertainment voor uw specifieke cruise.

Zitplaatsen aan boord

Worden de zitplaatsen aan boord toegewezen?

Als u aan boord komt, zullen onze kapitein en het marinepersoneel u naar uw dek begeleiden. Vanaf daar zal de Host/Hostess uw groep naar uw toegewezen tafel(s) brengen indien van toepassing. Dekken zijn nooit gegarandeerd voor niet-particuliere groepen. Wij wijzen zitplaatsen toe op basis van behoeften en capaciteit voor elke cruise.

Speciale Gelegenheden

Biedt u speciale opties voor verjaardagen, jubilea of speciale gelegenheden?

Wij bieden een verscheidenheid aan speciale verbeteringen om uw eetervaring te verbeteren.
U kunt deze extra's bekijken bij het online afrekenen of via online chat
met een Excursie Specialist. Vraag uw Excursie Specialist naar onze
feestpakketten, hapjes, ballon- of bloemboeketten, en onze
drankarrangementen.
Kondigt u mijn speciale gelegenheid/feest aan boord aan?
Onze DJ aan boord biedt geen specifieke aankondigingen voor gasten. Wij bieden een algemene feestaankondiging voor verjaardagen, jubilea, en speciale evenementen.
Taartbeleid

*Gasten mogen taarten meenemen. Taarten moeten in een gesloten, afgedekte verpakking zitten
(bijvoorbeeld een taartdoos). Open taarten zijn niet toegestaan op het terrein. Taarten mogen niet
worden opgeslagen in onze faciliteiten en moeten bij de gast op tafel worden bewaard. Voor meer
informatie, zie de City Cruises VS en Canada havenlocaties sectie van
de FAQ.

*Boston Dining boats accepteert geen taarten.

DECORATIEBELEID

Kleine groepen zonder eigen ruimte kunnen tafeldecoraties meenemen, maar vroeg instappen is niet toegestaan. Gelieve geen confetti te gebruiken of voorwerpen aan de wanden van onze schepen te kleven.

DECORATIEAAN BOORD

Alle schepen van City Cruises zijn gedecoreerd met linnengoed, votiefkaarsen, zilver en porselein.

Voedsel en drank

Waar kan ik het menu voor mijn cruise vinden?

Voor meer informatie kunt u zoeken op uw locatie, datum en cruisetype. Eenmaal op de geselecteerde cruise, kunt u het menu vinden onder de cruise details op de webpagina.

Biedt u vegetarische of speciale menu's aan?

Vegetarische maaltijden zijn beschikbaar op diner cruises en kunnen worden geregeld op het moment van boeking. Als er veel vegetariërs in uw groep zijn, of als er veganisten zijn, geef dit dan aan op het moment van boeken. Als u boekt via een Excursie Specialist per telefoon of via online chat, gelieve de Specialist op de hoogte te stellen van eventuele voedselallergieën of andere dieetbeperkingen op het moment van boeking.

Wij kunnen aan de meeste speciale dieetwensen voldoen, mits u dit van tevoren aankondigt.

Wanneer wordt het eten geserveerd?

De maaltijdservice voor dinercruises begint bij inscheping.

Moet ik mijn menu voor de cruise kiezen?

Nee, u hoeft uw menu niet vooraf te kiezen. Sommige van onze cruises hebben meerdere voorkeuzemogelijkheden en we hebben een menu waar u aan boord uit kunt kiezen. Andere cruises hebben een vooraf vastgesteld menu of bieden een buffet met een verscheidenheid aan opties. Deze informatie is beschikbaar wanneer u online boekt. Als u boekt via een Excursie Specialist per telefoon of via online chat, kunt u uw vragen stellen voor meer details over uw specifieke cruise.

Mag ik mijn eigen eten meenemen aan boord?
Nee. Etenswaren van buitenaf zijn aan boord niet toegestaan.
Mag ik mijn eigen alcohol aan boord brengen?

Bepaalde havens staan toe dat flessen wijn of champagne (geen sterke drank) aan boord worden gebracht. Er wordt een kurkengeld aangerekend dat varieert per haven. Flessen die aan boord worden gebracht moeten volledig verzegeld zijn en mogen na opening niet van boord worden gehaald. Wij behouden ons het recht voor om te weigeren de fles te ontkurken als de fles aan boord te koop is. Voor steden die in aanmerking komen en hulp bij het plannen, kunt u chatten met een Excursie Specialist via onze online chat of bel ons Contact Center op 800-459-8105.

Huisdieren

Zijn huisdieren toegestaan aan boord?

Hulpdieren zijn toegestaan aan boord. Hulpdieren worden gedefinieerd als dieren die individueel zijn opgeleid om werk te verrichten of taken uit te voeren voor mensen met een handicap. Het zijn werkdieren, geen huisdieren. Hulpdieren moeten aangelijnd, vastgemaakt of vastgemaakt zijn, tenzij deze middelen het werk van de hulpdieren belemmeren of de handicap van de persoon het gebruik van deze middelen verhindert. Honden die alleen dienen om troost of emotionele steun te bieden, worden volgens de ADA niet als hulpdieren beschouwd.

Honden zijn toegelaten op Seadog Cruises in Chicago en op geselecteerde dierenevenementen in andere havens.

Wapenbeleid

Wapenbeleid

Explosieven, vuurwapens, illegale substanties of andere artikelen van gevaarlijke of schadelijke aard die schadelijk kunnen zijn voor jezelf of anderen, zoals naar eigen goeddunken bepaald, mogen niet worden meegenomen aan boord van een van onze schepen.

Vuurwerk

Is vuurwerk gegarandeerd?

City Cruises is niet aangesloten bij of geassocieerd met vuurwerkshows of -displays en kan geen vuurwerkshows voor uw service garanderen.

Vaartuigen

Verandering van koers of vaartuig

Aangezien reizen over water onzekerheden met zich meebrengt die niet aanwezig zijn in faciliteiten aan land, kan City Cruises, naar eigen goeddunken, aan wal blijven, vaartuigen vervangen, de koers of het schema van de dienst wijzigen, de dienst onderbreken of de dienst annuleren om welke reden dan ook. City Cruises is niet aansprakelijk als gevolg van een dergelijke verandering van koers of schema, verandering van vaartuig, onderbreking, annulering of ander verzuim om te vertrekken uit of aan te komen in een haven op de geplande of aangekondigde tijd.

Groepsreserveringen

Evenement Opties

Wat voor soort evenementen kan ik aan boord organiseren?

U kunt elk soort evenement organiseren op een schip van City Cruises! Wij organiseren verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea, vrijgezellenfeesten, verjaardagen, repetitiediners, verlovingsfeesten, en meer. Om meer informatie aan te vragen, bezoek de Privé Evenementen pagina.

Privé evenementen

Kan ik een privé-evenement of charter boeken?

Ja, u kunt een boot charteren voor een privé evenement. Wij hebben een verscheidenheid aan boten in onze vloot die perfect zijn voor elk soort evenement.

Moet ik het hele jacht boeken voor mijn evenement?

U hoeft niet een heel schip te reserveren voor uw evenement. Wij ontvangen vele evenementen en groepen van alle groottes op onze regelmatig geplande diner cruises. U kunt een privéruimte op een dinercruise reserveren voor uw evenement. Ga voor meer informatie naar de pagina Privé-evenementen

Prijsstelling

Hoeveel kost het om een privé-evenement te organiseren?

De kosten van uw privé-evenement variëren naargelang het type vaartuig, het soort evenement dat u organiseert, de grootte van uw groep en het soort extra's dat u wilt toevoegen. Voor meer informatie over de prijzen van privé-evenementen kunt u het formulier invullen op de pagina Privé-evenementen of bellen met ons Contact Center op 800-459-8105.

US Kustwacht & Transport Canada

Bent u gereguleerd door de U.S. Coast Guard & Transport Canada?

Al onze schepen zijn onderworpen aan inspecties door de U.S. Coast Guard en Transport Canada, en onze bemanningsleden hebben de juiste vergunning. Wij volgen ook de MARSEC beveiligingsrichtlijnen. Mocht het MARSEC-beveiligingsniveau worden verhoogd, dan kunnen wij ervoor kiezen de beveiligingsmaatregelen aan boord van onze schepen op te voeren om de veiligheid te garanderen. De U.S. Coast Guard eist dat alle passagiers ouder dan 18 jaar een geldig identiteitsbewijs met foto hebben. Zorg ervoor dat u uw identiteitsbewijs met foto bij de hand heeft wanneer u aan boord gaat.

Toegankelijkheid voor rolstoelen

Zijn de schepen toegankelijk voor gehandicapten?

Wij hebben toegankelijke schepen in onze vloot. Echter, niet alle schepen en dekken zijn toegankelijk. Bel ons Contact Center op 800-459-8105 of chat met een Excursie Specialist online om de toegankelijkheid te controleren voor de datum waarop u van plan bent te varen.

Comfort aan boord

Zijn er reddingsvesten aan boord?

Elk schip is 100% U.S. Coast Guard en Transport Canada gecertificeerd met reddingsvesten en alle vereiste reddingsmiddelen, inclusief reddingsvesten voor kinderen.

Zal ik zeeziek worden?

De meeste van onze gasten ervaren geen ongemak. Als u last heeft van reisziekte, kunt u last krijgen van zeeziekte. Als u meevaart op een van onze walvissafari cruises, gaan we de open oceaan op en als gevolg daarvan neemt de kans op zeeziek worden toe. Voor deze cruises raden wij u aan, als u gevoelig bent voor reisziekte, gebruik te maken van een aantal preventieve maatregelen die voor u beschikbaar zijn.

Is er een telefoon op de boot waar gasten gesprekken kunnen ontvangen?

City Cruises heeft geen telefoons die de gasten kunnen gebruiken. De meeste mobiele diensten zijn beschikbaar op het water omdat we niet verder dan een mijl uit de kust varen op de meeste van onze cruises.

BALTIMORE

Plaats van de kassa: 561 Light St Baltimore, MD 21202

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is beschikbaar in de Harbor Court Garage naast het Royal Sonesta Hotel.

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn toegestaan aan boord, maar ze moeten wel afgedekt op uw tafel staan vanwege de beperkte opslagruimte op het schip. Open vuur is niet toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED verjaardagskaarsen toe. Er geldt een toeslag voor het aansnijden van de taart.

Kinderstoelen/verhogingsstoelen aanwezig: Ja.

BERKELEY

Plaats van de kassa: Doubletree Hotel Marina op 200 Marina Blvd, Berkeley, CA 94710

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeergelegenheid in het gebied. Lokale parkeergelegenheid is beschikbaar aan de overkant van de straat op de dijk en langs Marina Blvd

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn toegestaan aan boord, maar ze moeten wel afgedekt op uw tafel staan vanwege de beperkte opslagruimte op het schip. Open vuur is niet toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED verjaardagskaarsen toe. Er geldt een toeslag voor het aansnijden van de taart.

Kinderstoelen/verhogers aangeboden: Nee.

BOSTON

Lokaties van de kassa's:
- Spirit of Boston: Commonwealth Pier/200 Seaport Blvd, Boston, MA 02210
- Odyssey Boston: Rowes Wharf/60 Rowes Wharf, Boston, MA 02110

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokaal parkeren is mogelijk bij Seaport Hotel Parking Garage voor Spirit of Boston en Rowes Wharf Parking voor Odyssey Boston.

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn aan boord niet toegestaan.

Kinderstoelen/verhogingsstoelen aanwezig: Ja.

CHICAGO

Lokaties van de kassa's:

- Odyssey Chicago River: 455 N. Cityfront Plaza Chicago, IL 60611
- Navy Pier: 600 E Grand Ave Chicago, IL 60611

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is beschikbaar op 219/225 E. North Water Street, op het LAGERE niveau voor Odyssey Chicago River en 600 E Grand Ave. Chicago, IL 60611 voor onze Navy Pier vertrekpunten. Alternatieve parkeergelegenheid is beschikbaar op 460 E. Illinois St. en 403 E. Grand Ave. (een blok van Navy Pier).

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn toegestaan aan boord, maar ze moeten wel afgedekt op uw tafel staan vanwege de beperkte opslagruimte op het schip. Open vuur is niet toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED verjaardagskaarsen toe.

Kinderstoelen/verhogers aangeboden: Alleen kinderstoelen.

GANANOQUE

Lokaties van de kassa's:

- Gananoque Port - 280 Main Street, Gananoque, ON (voor onze 1-uur, 3-uur en 5-uur boottochten vanuit Gananoque)
- Ivy Lea Port - 95 Ivy Lea Road, Lansdowne, ON (voor onze 1-uur durende rondvaart vanuit Ivy Lea)

Parkeren: Er wordt $9 CAD gerekend voor dagparkeren met een ticket voor een boottocht en $18 CAD voor alle andere dagparkeerders. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij onze parkeerwachters of bij onze kassa. De parkeerplaatsen bevinden zich vlakbij de kassa. Let op, boottrailers zijn niet toegestaan.

Kinderwagen Details: Kinderwagens van klein tot middelgroot formaat zijn toegestaan. Voordat u aan boord gaat, is er een onbewaakt gedeelte waar u uw kinderwagen kunt neerzetten.

Om veiligheidsredenen zijn kinderwagens aan boord niet toegestaan op het bovenste observatiedek. Ook mogen kinderwagens niet onbeheerd worden achtergelaten en moeten alle persoonlijke bezittingen onder toezicht worden gehouden.

LONG BEACH

Plaats van de kassa: 100 Aquarium Way, Rainbow Harbor Dock 6A

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is beschikbaar in de Aquarium garage.

Taartbeleid: Er wordt een toeslag van $1,50- $3,00 per persoon gerekend voor het snijden van een dessert of taart. Er zijn geen open vlammen toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED-verjaardagskaarsen toe.

Kinderstoelen/verhogingsstoelen aanwezig: Ja.

MARINA DEL REY

Plaats van de kassa: 13755 Fiji Way, Marina del Rey, CA 90292

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is te vinden op Marina Lot 1 bij Fisherman's Village.

Taartbeleid: Er wordt een toeslag van $1,50- $3,00 per persoon gerekend voor Dessert Service/Cake Cutting. Er zijn geen open vlammen toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED-verjaardagskaarsen toe.

Kinderstoelen/verhogers aanwezig: Ja

NEW YORK/NEW JERSEY

New York

Lokaties van de kassa's:
- Pier 61: Chelsea Piers West 23rd en 12th Ave
- Pier 15: 78 South St, New York, NY 10038

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is te vinden bij Pier 61 en 15 voor onze afvaarten naar New York.

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn toegestaan aan boord, maar ze moeten wel afgedekt op uw tafel staan vanwege de beperkte opslagruimte op het schip. Open vuur is niet toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED verjaardagskaarsen toe.

Kinderstoelen/verhogers aangeboden: Alleen kinderstoelen.

   

New Jersey

Plaats van de kassa: Lincoln Harbor Marina, 1500 Harbor Blvd, Weehawken, NJ 07086

   

PARKEERINFORMATIE VOOR CRUISE GASTEN:

Gevalideerd parkeren maandag - vrijdag Cruises (Gratis voor Cruise gasten)

Parkeren is mogelijk bij 1450 Harbor Boulevard, ingang Waterfront Terrace, ingangspoort is 1e links als u inrijdt. Neem een ticket en parkeer op een plaats zonder Gereserveerd-borden.

 • Bij het betreden van het parkeerdek, trek een ticket uit de machine
 • Sla Cruise Ticket/Boarding Pass op (QR-code of afgedrukt)
 • Na de cruise, ga naar het Propark kantoor op 1450 Harbor Boulevard voor parkeervalidatie
 • Presenteer cruise ticket en parkeerkaart voor validatie
 • Gevalideerd ticket maakt het mogelijk te vertrekken zonder te betalen

   

Zaterdag - Zondag Cruises (Gratis voor Cruise Gasten)

 • Parkeren is mogelijk bij het Sheraton Hotel op 500 Harbor Blvd, ingang South Harbor Blvd. Lot is wie het eerst komt, het eerst maalt

Voor vragen, bel ProPark's 24/7 Nummer: 201-758-5415

Aangeboden Vrij Parkeren is onderhevig aan verandering per eigendom van parkeerterreinen - wij zijn geen eigenaar van de parkeerterreinen of parkeerfaciliteiten.

   

Betaald parkeren - parkeerplaats direct tegenover de jachthaven

Huidig tarief: $15.00 voor de duur van de cruise en $30.00 voor de nacht

Voor meer informatie: Lincoln Harbor

   

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn toegestaan aan boord, maar ze moeten wel afgedekt op uw tafel staan vanwege de beperkte opslagruimte op het schip. Open vuur is niet toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED verjaardagskaarsen toe.

Kinderstoelen/verhogers aangeboden: Alleen kinderstoelen.

NEWPORT BEACH

Plaats van de kassa: 2431 W Coast Hwy, Newport Beach, CA 92663

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is beschikbaar op 2431 W Coast Hwy, Newport Beach, CA 92663.

Taartbeleid: Er wordt een toeslag van $1,50- $3,00 per persoon gerekend voor Dessert Service/Cake Cutting. Er zijn geen open vlammen toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED-verjaardagskaarsen toe.

Kinderstoelen/verhogingsstoelen aanwezig: Ja.

NORFOLK

Plaats van de kassa: 333 Waterside Dr. Norfolk, VA 23510

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is te vinden bij de Town Point Garage op de hoek of Waterside Drive en Main St.

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn toegestaan aan boord, maar ze moeten wel afgedekt op uw tafel staan vanwege de beperkte opslagruimte op het schip. Open vuur is niet toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED verjaardagskaarsen toe. Er geldt een toeslag voor het aansnijden van de taart.

Kinderstoelen/verhogingsstoelen aanwezig: Ja.

PHILADELPHIA

Plaats van de kassa: 401 S. Columbus Blvd. Philadelphia, PA 19100

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is beschikbaar bij Lombard Circle Parking Lot op Columbus Boulevard en Lombard Circle

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn toegestaan aan boord, maar ze moeten wel afgedekt op uw tafel staan vanwege de beperkte opslagruimte op het schip. Open vuur is niet toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED verjaardagskaarsen toe.

Kinderstoelen/verhogingsstoelen aanwezig: Ja.

SACRAMENTO

Plaats van de kassa: 1206 Front St, Sacramento, CA 95814

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokaal parkeren is mogelijk bij de Tower Bridge Garage bij Front St en Capitol Mall.

Taartbeleid: Er wordt een toeslag van $1,50- $3,00 per persoon gerekend voor Dessert Service/Cake Cutting. Er zijn geen open vlammen toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED-verjaardagskaarsen toe.

SAN DIEGO

Lokaties van de kassa's:
- Pier 1: 1800 N Harbor Drive/Grape Street Pier, San Diego, CA 92101
- Pier 2: 970 N. Harbor Dr/Navy Pier, San Diego, CA 92101

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeermeters zijn beschikbaar voor Pier 1 aan beide zijden van North Harbor Drive. Voor Pier 2, ACE Parkeerterrein op de pier naast het USS Midway Museum.

Taartbeleid: Er wordt een toeslag van $1,50- $3,00 per persoon gerekend voor Dessert Service/Cake Cutting. Er zijn geen open vlammen toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED-verjaardagskaarsen toe.

Kinderstoelen/verhogingsstoelen aanwezig: Ja.

SAN FRANCISCO

Plaats van de kassa: Pier 3, The Embarcadero, SF CA 94111

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokale parkeergelegenheid is beschikbaar bij Pier 3, The Embarcadero.

Taartbeleid: Er wordt een toeslag van $1,50- $3,00 per persoon gerekend voor Dessert Service/Cake Cutting. Er zijn geen open vlammen toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED-verjaardagskaarsen toe.

TORONTO

Locatie kassa:

Queen's Quay Terminal - Zuid/Oostelijke havenmuur - zoek naar het Oriole en/of Showboat vaartuig

207 Queen's Quay West, Toronto, ON M5J 1A7

Parkeren: City Cruises Toronto bezit of beheert geen parkeerplaatsen in de omgeving. Vanwege de grote verkeersdrukte in het centrum van Toronto en het Harbourfront gebied, raden we je aan hier rekening mee te houden bij het plannen van je reistijd en aankomst. Bekijk hieronder de parkeermogelijkheden in de buurt:

- Harbourfront Centre Parking, 235 Queens Quay, Toronto, ON M5J 2G8
- Southcore Financial Centre, 18 York St, Toronto, ON M5J2T8
- RBC Waterpark Place, Queens Quay W 83, Toronto, ON M5J 2T5

WASHINGTON D.C.

Plaats van de kassa: 580 Water Street SW, Washington, DC 20024| The Wharf DC

Parkeren: City Cruises bezit of exploiteert geen parkeerterreinen in de omgeving. Lokaal parkeren is mogelijk bij The Wharf Parking Garage.

Taartbeleid: Taarten voor buiten zijn toegestaan aan boord, maar ze moeten wel afgedekt op uw tafel staan vanwege de beperkte opslagruimte op het schip. Open vuur is niet toegestaan op de schepen, inclusief verjaardagskaarsen. We staan vlamloze of LED verjaardagskaarsen toe. Er geldt een toeslag voor het aansnijden van de taart.

Kinderstoelen/verhogers aangeboden: Alleen kinderstoelen.

GROOT WASHINGTON: POTOMAC WATER TAXI

Lokaties van de kassa's:

- National Harbor: 145 National Plaza, National Harbor, Maryland 20745

- De Wharf: 970 Transit Pier, 950 Wharf St SW

Jachthaven-/doklocaties:

- Alexandria City Marina: 105 North Union Street, Alexandria, VA 22314 (achter het Torpedo Factory Art Center)

- Georgetown: 3050 K St NW, Washington, DC 20007 (Voor restaurant Fiola Mare)

- National Harbor: 145 National Plaza, National Harbor, Maryland 20745 (Dichtbij McCormick and Schmick's Restaurant)

- De Wharf: 970 Transit Pier, 950 Wharf St SW (Inleveradres: 950 Maine Ave SW, Washington, DC)

Parkeren

Alexandria, Virgina

HB Parking | 202-329-6001
115 S Union Street, Alexandria
Dagelijks parkeren
300 North Lee Street, Alexandria

Colonial Parking | 202-295-8100
101 North Union Street, Alexandria

Market Square Standaard Parkeren | 703-549-3237
108 N. Fairfax Street, Alexandria

Haven van Alexandria | 703-549-1717
210 Het Strand, Alexandria

Solo Parking | 703-548-8389
225 South Union Street, Alexandria

Standaard parkeren | 703-549-3237
220 North Union Street, Alexandria

Thompson's Alley Standaard Parkeren | 703-504-7427
10 Thompson Alley, Alexandria

GEORGETOWN IN WASHINGTON, D.C.

Park America | 202-338-0368
3000 K Street Northwest Washington D.C., DC 20007

Constitution Parking Inc | 202-298-7733
3217 K Street Northwest Washington D.C., DC 20007

National Harbor, Maryland

Fleet Garage
Ingang aan Fleet Street & Potomac Passage
National Harbor, Maryland

Zeeman Garage
Ingang aan Waterfront Street en Mariner Passage
National Harbor, Maryland

St. George's Parkeergarage
Ingang aan St. Georges Blvd en Waterman Passage
National Harbor, Maryland

Gaylord National Resort And Convention Center

Ruimtes gelegen aan St. George's Blvd en Waterfront Street

De Werf

District Wharf Parkeergarage
600 Water St SW, Washington, DC 20024*
*Nieuwe garage bij Maine Avenue SW

L'Enfant Plaza Garage
420 10th Street SW

Voor meer informatie over parkeren, ga naar The Wharf.

POTOMAC WATER TAXI FAQs

HOE SNEL MOET IK BIJ DE HAVEN ZIJN?

Net als op een luchthaven heeft men een instapkaart nodig om aan boord van het schip te gaan. U moet uw ticket halen bij het hokje op de kade voordat u aan boord gaat. U wordt verzocht 20-30 minuten voor de vertrektijd van de cruise op de kade aan te komen, zodat u genoeg tijd heeft.

KAN IK MIJN FIETS MEENEMEN AAN BOORD?

Ja, u kunt uw standaardfiets meenemen aan boord van geselecteerde schepen. Al onze nieuwe watertaxischepen op de Wharf route hebben fietsenrekken aan boord. Afhankelijk van de beschikbare ruimte is het mogelijk dat we geen ligfiets, tandem of andere extra grote fietsen kunnen meenemen.

HOE LANG IS DE WASHINGTON BY MONUMENT CRUISE?

45 minuten heen en terug, net geen twee uur heen en terug.

WELKE VAARTUIGEN ZIJN TOEGANKELIJK VOOR ADA?

Alle Wharf watertaxi's en de National Harbor Alexandria watertaxi's zijn ADA-geschikt. Het Georgetown dok is niet ADA toegankelijk.

WANNEER ZAL JE INFORMATIE PLAATSEN VOOR JE 4 JULI VUURWERK CRUISE?

Onze schepen worden zowel voor privé charters als voor openbare cruises gebruikt. Als we een vaartuig hebben dat niet wordt gecharterd, zullen we een openbare vuurwerkcruise houden. We zullen dichter bij de datum weten of we een vaartuig beschikbaar hebben.

MAG IK MIJN FIETS MEENEMEN AAN BOORD?

Ja, u kunt uw gewone fiets meenemen aan boord van geselecteerde schepen. Alle schepen op de Wharf route hebben fietsenrekken aan boord. Afhankelijk van de beschikbare ruimte is het mogelijk dat we geen ligfiets, tandem of andere extra grote fietsen kunnen meenemen. Afhankelijk van het aantal passagiers aan boord en het aantal fietsen. Neem contact op met de kapitein voordat u een ticket koopt. Commented [BR32]: Nieuwe sectie die een eigen sectie zou moeten zijn. Zou niet binnen de Havens/Locaties sectie moeten leven.

KAN IK MIJN WATERTAXI TERUGREIS VERANDEREN?

Als u uw watertaxi-retourtijd wilt wijzigen, kunt u dat kosteloos doen bij de kassa, mits er plaats beschikbaar is. U kunt ons ook bellen op 877-511-2628 om uw inlevertijd te wijzigen, mits er plaats beschikbaar is.

IK HEB GEEN TOEGANG TOT EEN PRINTER, HOE KAN IK MIJN TICKETS KRIJGEN?

Zolang je je transactienummer hebt, kan de ticketverkoper je reservering opvragen en de tickets afdrukken. Het transactienummer staat in de onderwerpregel van je bevestigingsmail.

MOGEN WE ONS EIGEN ETEN MEENEMEN AAN BOORD?

Wij staan niet toe dat voedsel van buitenaf wordt meegenomen aan boord van een openbare cruise, maar sommige van onze cruises bieden wel lichte concessies.

ZIJN HUISDIEREN TOEGESTAAN OP DE BOTEN?

Helaas zijn er te veel mensen met dierenallergieën om huisdieren toe te laten op onze openbare cruises. De enige uitzondering hierop zijn gecertificeerde hulpdieren of een van onze speciale huisdiervriendelijke cruises, zoals de Canine Cruise.

WAT ALS IK NAAR MOUNT VERNON WIL FIETSEN EN DAN MET DE BOOT NAAR HUIS WIL?

Helaas laat Mount Vernon geen fietsen toe op het landgoed zelf. U kunt uw fiets dus niet meenemen naar de boot. We raden Bike and Roll wel aan. Zij verhuren u een fiets die u naar Mount Vernon kunt brengen en daar achterlaten zodat zij u later met een busje kunnen ophalen. Je kunt dan de boot naar huis nemen vanaf Mt Vernon zonder je zorgen te hoeven maken over wat je met een fiets moet doen. Voor meer informatie over fietsverhuur belt u 202-842-2453.

WAT IS DE HOTELPAS?

Een Hotel Pass, verstrekt door hotels in Alexandria, is alleen geldig tijdens de Metro Shutdown periode, 28 mei - 8 september, 2021. Een Hotel Pass kan bij de kassa worden ingewisseld voor een "Two Day - All Day" Pass. De pas kan meerdere malen worden gebruikt, voor een periode van twee opeenvolgende dagen, op elke Potomac Water Taxi of Sightseeing Cruise. De houder van de pas moet een kiosk bezoeken en voor elke trip een ticket met tijd krijgen.

WAT IS DE POTOMAC WATER TAXI - CITY CRUISES ANNULERINGSVOORWAARDEN ALS GEVOLG VAN HET WEER?

We gaan in weer en wind; we annuleren alleen als de kustwacht van de Verenigde Staten de Potomac rivier afsluit.

City Cruises Canada

Gananoque

Heeft City Cruises Gananoque 2 havenlocaties?

Ja, City Cruises Gananoque verzorgt rondvaarten vanuit twee havenlocaties. De haven van Gananoque (280 Main Street, Gananoque, ON K7G 2M2) biedt een 1000 Islands Cruise van 1 uur, een 1000 Islands Cruise van 3 uur en een Boldt Castle Stopover Cruise van 5 uur. De Ivy Lea Port (95 Ivy Lea Road, Lansdowne, ON K0E 1L0) biedt een 1000 Islands Cruise van 1 uur met een adembenemend uitzicht op Heart Island en Boldt Castle (let op: deze cruise stopt niet bij Boldt Castle).

Hoe maak ik een reservering?

Uw reserveringen kunnen online, telefonisch, via onze online chat en persoonlijk aan de kassa's op bepaalde locaties worden gemaakt. Om een online reservering te maken, zoekt u op uw locatie en de datum waarop u wilt varen. Reserveringen kunnen worden gemaakt met de meeste grote creditcards. Reserveringen kunnen ook worden gemaakt per telefoon op (888) 467-6256 of via onze online chat.

Indien u persoonlijk wenst te betalen, dient u ter plaatse te reserveren aan onze ticketbalies die zich op bepaalde locaties bevinden. Houdt u er rekening mee dat tickets aan de kassa gebaseerd zijn op de beschikbaarheid van de cruise, en we kunnen niet garanderen dat er voor elke cruise tickets aan de kassa beschikbaar zijn. Volledige betaling is vereist op het moment van de reservering.

Zijn er Seniorentarieven beschikbaar?

Ja, seniorentarieven (65+) zijn beschikbaar voor rondleidingen bij City Cruises Gananoque.

Zijn er leeftijdsbeperkingen voor cruises?

Er zijn geen leeftijdsbeperkingen voor onze cruises. Alle minderjarigen hebben toezicht van een volwassene nodig. Om alcohol te kopen en te consumeren aan boord moet u ten minste 19 jaar of ouder zijn met een geldig door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto.

Werken uw cruises in de regen?

Ja, onze boten hebben afgesloten ruimtes voor regenachtige dagen. Al onze tochten zijn regen of zonneschijn!

Moeten we tickets uitprinten voor we aankomen?

Als u uw ticket vooraf online hebt gekocht, zorg dan dat u bij aankomst uw bevestigingsmail met QR-code op een smartphone bij de hand hebt. Gedrukte bevestigingsmails met QR-code worden ook aanvaard.

Hoe vroeg moet ik aankomen voor mijn cruise?

Wij raden u aan 30-45 minuten voor vertrek te arriveren. Controleer uw bevestigingsmail om uw inscheping en vertrektijd te bevestigen.

Is er parkeergelegenheid op het terrein?

Ja, er is een parkeerplaats beschikbaar op het terrein. Dagparkeren voor cruisegasten is $9 CAD (inclusief belastingen), voor niet-cruisegasten geldt $18 CAD (inclusief belastingen). Let op, boottrailers zijn niet toegestaan.

Wat is de annuleringsvoorwaarden?

Zodra de betaling is ontvangen, worden cruises niet gerestitueerd, tenzij Ticket Assurance is gekocht op het moment van boeking. We zijn blij om uw cruise datum te verzetten voor het betaalde bedrag met 48 uur kennisgeving voor uw geplande cruise. Cruises worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar binnen 48 uur van uw cruise. Wij compenseren niet voor no-shows of late aankomsten.

Aankopen die zijn gedaan met Ticket Assurance kunnen tot 2 uur voor de oorspronkelijke vertrektijd worden verzet of geannuleerd met een volledige terugbetaling, minus de kosten van de niet-restitueerbare Ticket Assurance. Ticket Assurance is niet beschikbaar op geselecteerde cruises, zoals vakantie-, specialty- of partnercruises, of andere ervaringen zoals aangegeven.

Kan ik een ticketverzekering toevoegen nadat ik mijn cruise gekocht heb?

Ticket Assurance moet worden geselecteerd op het moment van de boeking en kan niet worden toegevoegd na de aankoop.

Accepteert u groepsboekingen?

Ja, gekwalificeerde groepen van 20 of meer kunnen in aanmerking komen voor gereduceerde tarieven als een betaalde reservering ver genoeg voor aankomst wordt gemaakt. Voor meer informatie over groepsreserveringen kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Kan ik een privé charter boeken?

Ja, u kunt een schip charteren voor een privé groepsuitje. Voor privé charter boekingen zijn zowel cash bar als host bar opties beschikbaar. Voor eten bieden wij een speciaal Charter Menu (geen eten of catering van buitenaf is toegestaan). Voor meer informatie over een privé charter boeking kunt u een email sturen naar [email protected]

Hoe kan ik een reservering beheren?

Voor reserveringen van 1-19 kunt u uw reservering beheren via de pagina Mijn account op de website van City Experiences.

Welke betalingsmogelijkheden heb je op de boot?

Contactloze betaalopties van creditcards en bankpassen worden aanbevolen. Contant geld wordt geaccepteerd. Let op: we accepteren geen American Express.

Mogen we eten en drinken meenemen op de boot?

Eten en drinken van buitenaf is niet toegestaan; onze boten hebben echter wel een volledige vergunning en er is eten en drinken te koop aan boord.

Heeft u een restaurant en cadeauwinkel op uw locatie?

Ja, de haven in Gananoque heeft een restaurant aan land, Dockside Restaurant, waar ongedwongen en comfortabel eten wordt geserveerd. Het restaurant is ook verbonden met een Gift Shop met City Cruises Gananoque kleding en andere cadeaus en souvenirs. Bovendien vind je net buiten het restaurant de Ice-Cream Stop waar je koude lekkernijen kunt kopen.

Is roken of vaping toegestaan?

Roken of vaping van welke aard dan ook; tabak, cannabis, of e-juice, is ten strengste verboden op onze boten of waar dan ook op ons terrein.

Zijn uw boten rolstoeltoegankelijk?

Ja, alle hoofddekken van de schepen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Zijn huisdieren toegestaan op de cruises?

City Cruises Gananoque verwelkomt geleidehonden of hulpdieren op ons terrein. Het hulpdier moet altijd met de gast meereizen. De gast is verantwoordelijk voor zijn hulpdier terwijl hij op ons terrein is. Een hulpdier wordt gedefinieerd als een dier waarvan zichtbaar is dat de klant het nodig heeft om redenen die verband houden met een handicap. City Cruises Gananoque zal de gast om documentatie vragen (bijv. een identiteitskaart) die bevestigt dat de gast het dier nodig heeft om redenen die verband houden met een handicap. Alle andere dieren en huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein van City Cruises Gananoque.

Zijn paspoorten verplicht voor alle cruises?

Paspoorten zijn alleen nodig voor de 5-uur durende Boldt Castle stop-over cruise. Zie meer details hieronder.

 • Passagiers op de City Cruises Gananoque Boldt Castle Stop-over Cruise zijn onderhevig aan U.S. Customs & Border Control aangezien Boldt Castle en Singer Castle zich in de V.S. bevinden.
 • Paspoorten, Verbeterde Rijbewijzen en/of Nexus Kaarten zijn verplicht voor de City Cruises Gananoque Boldt Castle Stop-over Cruise. Geboorteakten voor kinderen onder de 16 jaar kunnen worden geaccepteerd in plaats van paspoorten.
 • Burgers van landen buiten Canada of de VS hebben naast hun paspoort ook een bezoekersvisum nodig. Een goedgekeurd Electronic System for Travel Authorization (ESTA) is vereist omdat U.S. Customers & Border Control niet langer een Visa Waiver Form accepteert. Neem contact op met de U.S. Customs and Border Protection voor meer informatie. Klik hier om hun website te bezoeken.
 • Het is aan de U.S. Customs & Border Control om personen de toegang tot Boldt Castle te weigeren. In dit geval zal City Cruises Gananoque geen restitutie verlenen.

Stoppen de 3-uur & 1-uur boottochten bij kasteel Boldt?

Nee, de 3 uur durende Depths & Discovery Cruise vanuit Gananoque en de 1 uur durende Landmarks of the 1000 Islands Cruise vanuit Ivy Lea varen rond Heart Island en Boldt Castle maar stoppen niet, daarom zijn paspoorten niet nodig voor deze cruises. Let op: de 1 uur durende originele Heart of the Islands cruise vanuit Gananoque vaart niet langs Boldt Castle.

Is er een aparte toegangspas voor het Boldtkasteel?

Voor uw gemak is de toegangsprijs voor het Boldtkasteel bij de prijs van de Boldttocht inbegrepen.

Wat is de juiste identificatie voor de U.S. douane in Boldt Castle?

 • Passagiers op de City Cruises Gananoque Boldt Castle Stop-over Cruise zijn onderhevig aan U.S. Customs & Border Control aangezien Boldt Castle en Singer Castle zich in de V.S. bevinden.
 • Geldige paspoorten, verbeterde rijbewijzen en/of Nexus kaarten zijn vereist voor de City Cruises Gananoque Boldt Castle Stop-over Cruise. Geboorteakten voor kinderen onder de 16 jaar kunnen worden geaccepteerd in plaats van paspoorten.
 • Burgers van landen buiten Canada of de VS hebben naast hun paspoort ook een bezoekersvisum nodig. Een goedgekeurd Electronic System for Travel Authorization (ESTA) is vereist omdat U.S. Customers & Border Control niet langer een Visa Waiver Form accepteert. Neem contact op met de U.S. Customs and Border Protection voor meer informatie. Klik hier om hun website te bezoeken.
 • Het is aan de U.S. Customs & Border Control om personen de toegang tot Boldt Castle te weigeren. In dit geval zal City Cruises Gananoque geen restitutie verlenen.

Niagara City Cruises

Toronto

Wat zijn de top activiteiten in de buurt van Toronto Harbourfront?

Er zijn zo veel leuke activiteiten te doen in de buurt van Harbourfront in het centrum van Toronto.

 1. Geniet van sightseeing cruises op City Cruises Toronto
 2. Bezoek de Toronto eilanden
 3. Bezoek CN Toren
 4. Winkelen en dineren in het centrum van Toronto
 5. Veel plezier in het Centreville Amusement Park
 6. Geniet van dineren met City Cruises Toronto

Van bootcruises tot eilandtrips en diverse attracties, het zal u aan opties niet ontbreken!

Wat moet ik weten voor ik naar Toronto ga?

Toronto is een geweldige stad vol met attracties, evenementen en heerlijk eten. Als u van plan bent om Toronto te bezoeken, zorg er dan voor dat u van tevoren alles uitzoekt, zodat u het meeste uit uw reis kunt halen! Er zijn tal van leuke dingen te doen in Toronto! U kunt bijvoorbeeld de vele attracties en musea van de stad bezoeken, genieten van de diverse eet- en drinkgelegenheden of deelnemen aan een van de vele jaarlijkse festivals. Toronto staat ook bekend om zijn verschillende sportactiviteiten en er is het hele jaar door wel iets te beleven. Toronto biedt voor iedereen iets om van te genieten in deze bruisende stad. Het Harbourfront gebied in het centrum van Toronto is een populaire plek om te genieten van verschillende cruises met City Cruises naast tal van andere activiteiten om u bezig te houden waaronder een bezoek aan de Toronto eilanden.

Voorschriften van de kustwacht. Is het vaartuig gecertificeerd door de kustwacht?

Ja. Al onze schepen zijn gecertificeerd door de kustwacht en worden regelmatig onderhouden om aan de strenge veiligheidsvoorschriften te voldoen.

Wat moet ik weten voor een bezoek aan Harbourfront Toronto?

Het Harbourfront gebied aan de oevers van Lake Ontario biedt parken aan het water, wandelpaden, cruises, restaurants, theaters en diverse andere attracties. Harbourfont biedt ook watertaxi's naar de Toronto eilanden voor stranden en Centreville Amusement Park. De stad veerboot is ook gelegen aan de Harbourfront naar de Toronto eilanden te bezoeken. City Cruises opereert op de Harbourfront en bieden verschillende Sightseeing, Cocktail, Dining en prive-cruises. Geniet van een verscheidenheid van dineren en sightseeing cruises of boek een prive-evenement met City Cruises, langs de haven van Toronto terwijl u geniet van een schilderachtig uitzicht op de iconische skyline van Toronto.

Moet ik mijn tickets afdrukken?

Tickets hoeven niet te worden afgedrukt om aan boord te gaan van Indy Cruises of Private Events. Wanneer u aan boord gaat van een Indy Cruise, toon dan een digitaal of geprint ticket met uw bevestigingsnummer en naam. Voor privé-evenementen is geen enkele vorm van ticket nodig.

Waar en hoeveel is parkeren?

City Cruises Toronto bezit of beheert geen parkeerplaatsen in de omgeving. Vanwege de grote verkeersdrukte in het centrum van Toronto en het Harbourfront-gebied, raden we je aan hier rekening mee te houden bij het plannen van je reistijd en aankomst. Bekijk hieronder de parkeermogelijkheden in de buurt:

- Harbourfront Centre Parking, 235 Queens Quay, Toronto, ON M5J 2G8
- Southcore Financial Centre, 18 York St, Toronto, ON M5J2T8
- RBC Waterpark Place, Queens Quay W 83, Toronto, ON M5J 2T5

Zijn de schepen van de City Cruises Toronto toegankelijk voor gehandicapten?

Onze schepen zijn niet volledig toegankelijk vanwege eisen die worden gesteld aan de scheepsbouw. De Elite is niet toegankelijk. De Oriole kan een helling gebruiken om niet-gemotoriseerde rolstoelen aan boord te laten; de toiletten bevinden zich echter op het lagere niveau. De Northern Spirit kan met assistentie aan boord gaan via het hoofddek voor gasten (met beperkte mobiliteit, zoals rollators) in niet-gemotoriseerde rolstoelen. Geen van de badkamers op de Oriole, Showboat of Northern Spirit zijn toegankelijk of hebben omkleedstations. De Toronto Odyssey is rolstoeltoegankelijk voor het hoofddek (Maple Deck) en heeft één badkamer die ook rolstoeltoegankelijk is.

Wat is de dress code?

Sightseeing/Lunch cruises zijn casual. Diner cruises zijn business casual. Shirts en schoenen moeten altijd worden gedragen, en badpakken zijn niet toegestaan. Hoge hakken/stiletto's zijn niet aanbevolen aan boord.

Mogen we kinderen meenemen op de cruise?

Natuurlijk zijn kinderen toegestaan op zowel lunch- als dinercruises (als de klant daarom vraagt). Beperkte stoelverhogers beschikbaar op aanvraag. Sommige evenementen hebben leeftijdsbeperkingen waarvan de gasten op de hoogte zullen worden gebracht bij de boeking.

Kan ik om een bepaalde plaats vragen?

Onze tafelschikking is opgesteld op basis van de grootte van de groepen aan boord. Zitplaatsverzoeken zijn niet altijd gegarandeerd. We doen altijd ons best om al onze groepen een plaats te geven. Een gegarandeerde zitplaats aan het raam kan worden gekocht bij de boeking.

Wanneer sluit de bar?

Op alle evenementen sluit de drankenservice bij het aanmeren, en krijgen de gasten 30 minuten om van boord te gaan.

Wat is uw terugbetalingsbeleid?

Zodra de betaling is ontvangen, worden cruises niet gerestitueerd, tenzij Ticket Assurance is gekocht op het moment van boeking. We zijn blij om uw cruise datum te verzetten voor het betaalde bedrag met 48 uur kennisgeving voor uw geplande cruise. Cruises worden niet gerestitueerd en zijn niet overdraagbaar binnen 48 uur van uw cruise. Wij compenseren niet voor no-shows of late aankomsten.

Aankopen die zijn gedaan met Ticket Assurance kunnen tot 2 uur voor de oorspronkelijke vertrektijd worden verzet of geannuleerd met een volledige terugbetaling, minus de kosten van de niet-restitueerbare Ticket Assurance. Ticket Assurance is niet beschikbaar op geselecteerde cruises, zoals vakantie-, specialty- of partnercruises, of andere ervaringen zoals aangegeven.

Wat biedt u gasten met speciale dieetwensen?

Al onze buffetten zijn volledig geëtiketteerd en zijn geschikt voor alle grote allergieën. Veganisten en Glutenvrije gasten hebben de mogelijkheid om van het buffet te eten. Als een allergie of dieetbeperking van een gast niet kan worden ondergebracht bij het buffet, kunnen we vragen om een speciaal gerecht bereid door onze chef-kok. Voor elke speciale maaltijd moeten we de naam van de gast en de lijst van allergieën aan de chef-kok geven. Gasten die een koosjer dieet volgen, kunnen 48 uur van tevoren een maaltijd van onze koosjere cateraar kiezen die tegen een toeslag wordt bezorgd. De kip en het rundvlees die voor de hoofdgerechten op onze menu's worden gebruikt, zijn halal.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

City Cruises Toronto vaart regen of zonneschijn. In het geval van slechte weersomstandigheden of op aanwijzing van Transport Canada, blijven we aan de kade, maar bieden de volledige dinerservice. De eetzalen op al onze schepen zijn volledig afgesloten.

Is zeeziekte een probleem?

Normaal gesproken is dit geen probleem. We blijven in de kalme binnenhaven met een snelheid van hooguit 7-10 knopen. Als u erg gevoelig bent voor zeeziekte, neem dan de nodige voorzorgsmaatregelen voor u aan boord gaat. Wij bieden geen medicijnen tegen reisziekte aan boord.

Is er verwarming en airco aan boord?

De Northern Spirit, Elite en Toronto Odyssey zijn de enige schepen met volledige verwarming aan boord tijdens de koudere maanden. Tijdens de warmere maanden bieden de Northern Spirit, Elite, Showboat en Toronto Odyssey airconditioning met klimaatregeling.

Kan ik het schip bereiken via een watertaxi?

De watertaxi wordt bediend door een apart particulier bedrijf. Om de aankomst/vertrek van de gasten met de watertaxi te coördineren, moet de taxi door de gast worden gereserveerd, die vervolgens het tijdstip van de reservering aan de coördinator doorgeeft. De coördinator zal de aankomsttijd van de watertaxi doorgeven aan de manager en de kapiteins aan boord, zodat zij ervoor kunnen zorgen dat het schip in de binnenhaven is om de watertaxi op te halen. *Watertaxi's zijn afhankelijk van beschikbaarheid naar goeddunken van het watertaxibedrijf. Hun diensten zijn weersafhankelijk en seizoensgebonden beschikbaar.

Stadscruises UK

Alcatraz City Cruises

Statue City Cruises

Devour Tours

Het eten | Uw reis boeken | Logistiek

De voeding

Zal ik vol zitten aan het einde van de tour?

De meeste van onze tours omvatten een volledige maaltijd die genoeg is voor 99,9% van onze gasten om zich comfortabel vol te voelen aan het einde van de tour. Check de "Inclusief" sectie op uw tour voor meer details over wat u kunt verwachten.

Moet ik eten voor de tour?

Op al onze tours beginnen we bijna meteen met proeven. Dus, als u moet eten voor de tour, raden we u aan het bij een lichte snack te houden.

Ik ben zwanger. Kunt u de rondleiding voor mij aanpassen?

Ten eerste, gefeliciteerd! Ten tweede, natuurlijk kunnen we dat! Laat ons gewoon weten dat je zwanger bent in het gedeelte "Opmerkingen" wanneer je de tour boekt, en wij zorgen voor de rest (d.w.z. dat we je geen gepekeld vlees, ongekookte ongepasteuriseerde kazen of alcoholische dranken zullen serveren).

Worden er drankjes geserveerd tijdens de tour?

Alle tours bieden drankjes, en water wordt ook verstrekt op punten tijdens de tours.

Wat als ik geen alcohol drink? Zal ik dan nog steeds van de tour genieten?

Natuurlijk zult u dat! Hoewel we tijdens onze tours typische regionale alcoholische drankjes benadrukken, is het drinken van alcohol helemaal niet nodig om van onze tours te genieten! Noteer gewoon dat je liever geen alcohol drinkt wanneer je boekt, en wij zullen je in de plaats alcoholvrije drankjes serveren. Gezien het merkwaardige feit dat non-alcoholische dranken soms duurder zijn dan bier en wijn, bieden wij geen kortingen aan voor niet-drinkers.

Ik ben jonger dan 18 jaar. Mag ik alcohol drinken tijdens de tour?

Als je jonger bent dan de wettelijke drinkleeftijd van het land waar je bent, zullen wij u voorzien van non-alcoholische dranken. Gidsen kunnen deze regel niet omzeilen, want dat zou tegen de wet zijn en niet eerlijk tegenover de gezagsgetrouwe etablissementen die we bezoeken.

Boek uw reis

Moet ik de rondleiding aan het begin van mijn verblijf doen?

Zeker weten! Het is altijd een goed moment om een Devour Tour te doen. Maar als het in je schema past, is het het beste om de tour aan het begin van je reis te doen. Waarom? Naast onze gasten te voorzien van heerlijk eten en leuke weetjes tijdens de tour, is een deel van ons doel om je de tools te geven die je nodig hebt om het eten in de stad helemaal zelf aan te pakken. Na onze tour kun je je eigen tour leiden met de aanbevelingen van je gids. Je ontvangt ook onze Devouring Guide, die vol staat met onze top aanbevelingen voor eten in de stad.

Lopen we gewoon rond en eten we voedsel?

We willen de buik en de geest vullen en daarom zijn onze rondleidingen veel meer dan alleen maar een proeverij! Uw gids zal u vertellen over de stad, haar geschiedenis, monumenten, en voedsel evolutie. Tijdens uw ervaring zult u veel leren over de lokale culinaire geschiedenis, de huidige food scene, typische gerechten, en ingrediënten.

Moet ik mijn tickets op voorhand kopen? Kan ik gewoon komen opdagen en contant betalen?

Alle tour tickets moeten vooraf worden gekocht via deze website. We staan geen walk-ups of contante betalingen op de dag zelf toe. U kunt via deze website een tour boeken tot een uur voor de starttijd van de tour. Maar onze tours zijn vaak van tevoren uitverkocht, en we zouden het jammer vinden als u ze mist, dus om er zeker van te zijn dat u de tijd en datum krijgt die u wilt, verzoeken wij u ruim van tevoren te boeken.

Kan ik een factuur krijgen voor mijn boeking?

Indien u een factuur wenst, gelieve ons te contacteren alvorens te kopen en wij zullen dit graag voor u regelen.

Hoe betaal ik voor de rondleiding?

Wanneer u uw tour boekt via ons beveiligde boekingssysteem, kunt u met creditcard betalen.

Is uw boekingssysteem veilig?

Ja, altijd. Wij maken gebruik van een beveiligde verbinding en uw persoonlijke gegevens en creditcardgegevens worden gecodeerd. Onze beveiligde server maakt gebruik van 'Secure Socket Layer' (SSL) technologie, de standaard in de online industrie. Ons SSL-certificaat is uitgegeven door Cloudflare.

Ik ben een solo-reiziger. Kan ik ook een tour boeken?

Natuurlijk kan dat! Een van de leuke dingen van onze tours is de kans om andere collega foodies te ontmoeten. Als je 36~48 uur voor je tour nog steeds de enige bent die geboekt heeft, nemen we contact met je op om een paar opties aan te bieden: switchen naar een andere tour waar andere gasten op geboekt hebben of een volledige terugbetaling.

Zijn uw tochten geschikt voor kinderen?

We vinden het leuk om nieuwsgierige kinderen en hun ouders op onze dagtochten te ontvangen! Hou er wel rekening mee dat er redelijk wat gewandeld moet worden en dat de stalen niet altijd zijn wat kinderen gewend zijn. Als u twijfelt, neem dan contact met ons op.

Kinderen jonger dan 5 jaar die niet mee-eten, mogen gratis mee op onze rondleidingen in kleine groepen! Geef dit aan bij je reservering zodat we weten dat ze meegaan. We herinneren ouders eraan dat kinderwagens onhandig kunnen zijn in de kleine straatjes en dat er vaak geen plaats voor is in de eetgelegenheden, dus gelieve draagzakken te gebruiken voor baby's wanneer mogelijk.

Tot slot, gelieve te noteren dat de meeste van onze avondrondleidingen voor volwassenen van 18 jaar en ouder zijn.

Wat als een tour vol is? Kun je me ertussen wringen?

Gezien de traditionele en vaak kleine etablissementen die we bezoeken, zijn we niet in staat om de gastenlimieten op een tour te overschrijden. Maar neem contact met ons op en we laten u weten wat uw mogelijkheden zijn.

Is er een wachtlijst?

Er is geen officiële wachtlijst. Als een tour vol is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen zien of we een andere tour kunnen openen.

Er is iets tussen gekomen! Kan ik mijn tour annuleren of verzetten?

Wij staan gratis annuleringen en datum veranderingen toe (afhankelijk van beschikbaarheid) tot 24 uur voor uw tour datum. U kunt uw boeking online bekijken en beheren door naar Devourtours.com te gaan en te klikken op Mijn Boeking. Je voert dan het bevestigingsnummer van je boeking in (te vinden in je bevestigingsmail) en ofwel het e-mailadres of mobiele telefoonnummer dat je tijdens het boekingsproces hebt opgegeven om je boeking op te vragen. Er zal geen restitutie worden verleend voor annuleringen die binnen 24 uur voor een tourdatum worden gemaakt.

Biedt u privé rondleidingen aan?

Hoewel we momenteel geen kleine privé tours aanbieden, bieden we wel ervaringen voor grotere groepen in al onze Spaanse steden. Meer informatie vindt u hier:

Wie zijn de gidsen?

We weten dat naast het eten, de gids het allerbelangrijkste is op een food tour. En daarom werken we met de slimste, meest gepassioneerde, meest getalenteerde groep van storytelling goeroes die er zijn. Onze gidsen kennen en houden niet alleen van hun land, ze hebben ook een zeldzaam talent om onze gasten net zo enthousiast te maken over hun huizen als zij zelf zijn.

Ik zie dat je food tours in meer dan een stad hebt. Zijn ze allemaal hetzelfde?

Helemaal niet! Een aantal van onze gasten maakt tochten in meer dan één stad. Waarom? Omdat we je in elke plaats waar we tours aanbieden een echte voorsmaak geven van de lokale keuken, inzicht in de lokale cultuur en op maat gemaakte tips om de eetcultuur in die stad aan te pakken. Elke tour is uniek en een aanvulling op de andere ervaringen die we aanbieden. Dus, als je hongerig genoeg bent, verwelkomen we je graag op een tour in meer dan één Devour stad!

Logistiek

Wat als ik te laat ben voor de rondleiding?

Onze tours beginnen precies op tijd, zodat het eten niet koud wordt. Wanneer u een tour boekt, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail met de ontmoetingsgegevens voor die tour. Het is essentieel dat u op tijd bent (wij raden u aan 15 minuten te vroeg te komen) aangezien wij niet kunnen wachten op laatkomers, en u niet in staat zult zijn de groep in te halen. Laatkomers en no-shows worden niet terugbetaald. Dit is van toepassing op elke deelnemer die niet aankomt, of aankomt na het vertrek van de tour.

Zijn er toiletten beschikbaar tijdens de tour?

Er zijn toiletten tijdens elke tour (hoewel niet noodzakelijk op alle stopplaatsen). Gelieve dit na te vragen bij uw gids.

Zijn camera's toegestaan op de rondleiding?

Ze zijn niet alleen toegestaan, ze worden aangemoedigd! En deel alsjeblieft je ervaring met ons door foto's te taggen op onze social media accounts!

Kan ik winkelen tijdens de tour?

Onze tours bevatten enige tijd om te winkelen in bepaalde winkels, maar ongeplande stops worden ontmoedigd in het belang van de voltooiing van de tour op tijd en uit respect voor andere gasten. Als u wilt terugkeren naar winkels of haltes om te winkelen na de tour, vraag dan uw gids voor aanwijzingen.

Wat gebeurt er als het regent?

Pak een paraplu en maak je klaar voor heerlijk eten! Onze rondleidingen worden gehouden regen of zonneschijn. Controleer de omstandigheden en kleed u gepast.

Is de tour toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens?

Helaas zijn onze rondleidingen niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of kinderwagens, vanwege de smalle steegjes en restaurants op meerdere verdiepingen.

Verwachten de gidsen fooien?

Fooien worden zeer op prijs gesteld, hoewel ze nooit verwacht of verplicht zijn. De standaard fooi in de reisindustrie is 10-15%.

In welke taal zijn uw rondleidingen?

Momenteel worden onze kleine groepsreizen uitsluitend in het Engels aangeboden, maar als u een privé-ervaring in een andere taal wilt, neem dan contact met ons op en we kunnen zien of het mogelijk is om uw groep in te delen.

Betalingen en annulering

Welke betaalmethoden accepteert u?

Alle betalingen moeten worden gedaan met een creditcard, hetzij via de telefoon met onze medewerkers van de klantenservice of rechtstreeks via de reserveringsmotor van onze website, die uw creditcardgegevens veilig doorstuurt en u het hoogste niveau van bescherming verzekert. Onze gidsen kunnen geen contant geld accepteren als betaling voor uw tour.

Accepteert u de RomaPass of de PariPass?

Onze tours zijn all-inclusive pakketten die alle tickets en reserveringskosten vooraf omvatten, vaak met exclusieve vroege toegang of "skip the line" privileges om lange wachttijden te vermijden en kunnen niet worden gebruikt met andere tickets of passen voor de verschillende musea en historische sites die inbegrepen zijn.

Op jullie website staat dat jullie tours "all-inclusive" zijn. Wat betekent dat?

Het betekent dat de tour prijs vermeld op onze website inclusief alle tickets, reserveringen, en entreegelden is. Er zullen geen onaangename verrassingen zijn op de dag van uw tour, dus u kunt uw portemonnee thuis laten (tenzij u zin heeft om uw gids een fooi te geven of na uw tour een snack wilt gaan halen).

Moet ik mijn gids een fooi geven?

Het is echt aan u. Als u van uw tour genoten hebt en het gevoel hebt dat u een voorbeeldige service van uw gids gekregen hebt, is het gebruikelijk om een fooi achter te laten aan het einde van de tour. Het is echter niet verplicht en we zullen het u niet kwalijk nemen als u dat niet doet - en uw gids ook niet.

Wat is uw annuleringsbeleid?

Een volledige samenvatting van ons beleid kunt u hier bekijken. Voor verdere vragen over ons annuleringsbeleid kunt u altijd met ons chatten. Neem telefonisch contact op met Walks: Vanuit de VS (gratis): +1-888-683-8670, of Internationaal: +1-202-684-6916.

Cadeaubonnen

Biedt Walks cadeaubonnen aan?

Ja! U kunt hier een cadeaubon kopen op onze website.

Toegankelijkheid

Hoeveel kan ik verwachten te lopen op uw tochten?

De meeste van onze tours zijn, zoals onze naam al zegt, minstens voor de helft of zelfs het grootste deel te voet. Met uitzondering van een paar van onze dagtochten, autoritten of bootexcursies, kunt u verwachten dat u een behoorlijk stuk moet lopen. Gasten moeten in staat zijn om zonder problemen in een gematigd tempo te lopen.

Wil je met ons toeren maar maak je je zorgen over het tempo van de groep? Voor verdere vragen over ons annuleringsbeleid kunt u gerust met ons chatten. Neem telefonisch contact op met Walks: Vanuit de VS (gratis): +1-888-683-8670, of Internationaal: +1-202-684-6916 en we kunnen misschien een privé tour voor u en uw groep regelen.

Wat zijn de mogelijkheden om een van uw tours te maken met een rolstoel, gemotoriseerde scooter, of mobiliteitsbeperkingen?

Elke tour is anders, maar meestal hebben mensen met mobiliteitsbeperkingen om verschillende redenen moeite met een groepsrondleiding. Onze groepsreizen maken gebruik van verschillende gebieden die niet toegankelijk zijn, zoals trappen, smalle doorgangen en oneffen oppervlakken van archeologische sites.

Dat betekent niet dat het een harde nee is op al onze tours. Kijk eerst in de FAQ-sectie van de toerpagina op onze website. Meestal vermelden we daar of een locatie toegankelijk is voor mensen met een mobiliteitsbeperking.

Bij Walks of Italy kunnen we om verschillende redenen geen rolstoelen meenemen op de meeste van onze groepsreizen. Bijvoorbeeld, in de Vaticaanse Musea moeten rolstoelgebruikers een andere route volgen die niet toegankelijk is voor niet-rolstoelgebruikers. In het Colosseum zijn de liften vaak buiten werking, waardoor ingewikkelder oplossingen nodig zijn. In de meeste gevallen kunnen wij rolstoelgebruikers van dienst zijn tijdens een vooraf afgesproken privérondleiding (afhankelijk van beschikbaarheid), zodat de gids de route kan aanpassen aan hun specifieke behoeften. Neemt u echter contact met ons op voordat u boekt en weet dat gasten verantwoordelijk zijn voor het voortbewegen van hun eigen stoelen - gidsen kunnen dit niet doen.

Voor sommige tours kunnen we een aangepaste privé tour regelen met eventuele beperkingen in gedachten. Neem contact met ons op via de chat als u deze mogelijkheid wilt bespreken. Neem telefonisch contact op met Walks: Vanuit de VS (gratis): +1-888-683-8670, of Internationaal: +1-202-684-6916 en misschien kunnen we een privétour voor u en uw groep regelen.

Elke tour is anders, maar meestal hebben mensen met mobiliteitsbeperkingen om verschillende redenen moeite met een groepsrondleiding. Onze groepsreizen maken gebruik van verschillende gebieden die niet toegankelijk zijn, zoals trappen, smalle doorgangen en oneffen oppervlakken van archeologische sites.

Dat betekent niet dat het een harde nee is op elk van onze tours. Kijk eerst eens in de FAQ sectie van de tour pagina op onze website. Meestal geven we daar aan of een site toegankelijk is voor mensen met mobiliteitsbeperkingen.

Ik reis met een klein kind. Kan ik een kinderwagen meenemen op de tour?

Elke tour is anders, maar voor het grootste deel, kinderwagens zijn moeilijk op een groepsreis. Sommige bezienswaardigheden laten geen kinderwagens toe, terwijl rondritten en daguitstappen geen extra bergruimte hebben in het voertuig.

Dat betekent niet dat het een harde nee is op elk van onze tours. Als u contact met ons opneemt, kunnen we kijken of we iets kunnen regelen.

Als een kinderwagen is toegestaan, zorg er dan voor dat deze klein, licht en opvouwbaar is.

Voor uw rondleiding

Hoe ver van te voren moet ik mijn tour boeken?

Dat is moeilijk te zeggen en verschilt van tour tot tour. Voor onze meest populaire of beperkt beschikbare tours; zoals de VIP Colosseum Tour, Alone in St. Mark's Basilica, de Pristine Sistine, Best of Milan met Last Supper Tickets, of de Rome Pasta-Making Class; raden we aan zo snel mogelijk te boeken omdat deze diensten vaak maanden van tevoren uitverkocht zijn. Andere diensten zoals onze wandeltours of gewone food tours (niet de kookles) kunnen meestal twee tot drie weken van tevoren worden geboekt, en we hebben misschien een paar dagen van tevoren plaats op een standaard Vaticaan of Colosseum tour - of zelfs op de dag zelf! Als je echter weet welke tour je wilt boeken, zouden we altijd zeggen zo snel mogelijk te boeken.

Een tour die ik wil doen is uitverkocht. Hebben jullie een wachtlijst?

Accepteert u last-minute boekingen?

Als we plaats hebben! Als u niet kunt boeken op onze website, kan een tour uit de verkoop zijn omdat het binnen een dag of twee voor de starttijd is.

Wat moet ik meenemen voor mijn rondleiding?

Elke tocht vereist een paar dingen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

 • Comfortabele schoenen. We #takewalks dus het is essentieel dat u over oneffen oppervlakken, onverharde paden, kasseien, enz. kunt navigeren.
 • Water. Mensen hebben water nodig, dus we raden aan wat mee te nemen!
 • Zonnescherm. Een hoed, zonnebril, parasol en/of zonnebrandcrème helpen in de warmere maanden. Er zijn verschillende attracties die niet goed in de schaduw liggen.
 • Weerschild. Een jas, regenjas, en/of paraplu, en laagjes zijn aanbevolen voor koelere maanden. (Vergeet niet dat onze rondleidingen door regen of zonneschijn lopen!)
 • Foto-ID. Sommige tours/sites vereisen een identiteitsbewijs met foto en geboortedatum erop.
 • Bevestigings ID. Zorg ervoor dat dit gemakkelijk toegankelijk is.
 • Studentenkaart. Als je een studententicket hebt geboekt, moet je je studentenkaart tonen.

Moet ik mijn bevestigingsmail uitprinten en meenemen?

Wij raden u sterk aan uw bevestigingsbrief uit te printen, vooral omdat deze waardevolle informatie bevat over het ontmoetingspunt, de contactgegevens van Walks, foto's en kaarten om u te helpen er te komen. Als u technisch onderlegd bent, kunt u de brief opslaan op uw telefoon, zodat u hem gemakkelijk kunt raadplegen.

Een fysieke of digitale kopie van deze bevestigingsmail is niet nodig om aan je tour deel te nemen. Uw gids (of tourcoördinator) heeft uw naam in onze database, dus als u de naam op de boeking kent, bent u klaar!

Het regent. Gaat mijn tour nog door?

Onze tochten gaan door weer en wind, en onze gidsen zijn goed in het navigeren door verschillende weersomstandigheden om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Ze vinden schaduw waar ze kunnen, overhangen om onder te pauzeren - dat soort dingen.

In zeldzame gevallen kunnen bepaalde bezienswaardigheden bij bijzonder slecht weer worden gesloten (bv. het Colosseum bij overstromingen). Als de tijd het toelaat en we van tevoren op de hoogte zijn, zullen we contact met u opnemen zodra we het weten.

Kledingvoorschrift

Mijn tour omvat een bezoek aan een heilige plaats. Wat moet ik dragen?

Vanwege het religieuze karakter van heilige plaatsen zoals kerken en catacomben moet iedereen, ongeacht geslacht en leeftijd, zijn schouders en knieën bedekken.
Tijdens warmere seizoenen kunt u extra bedekking (sjaals, truien, sarongs, enz.) meenemen om aan te trekken vlak voor u binnengaat.

Wat voor schoenen moet ik dragen?

Trouw aan onze naam, we #takewalks! De meeste van onze tours gaan te voet voor minstens de helft, zo niet het grootste deel van de tijd. We raden je dan ook aan om comfortabele schoenen te dragen waarmee je over verschillende ondergronden kan lopen, zoals kasseien, voetpaden, onverharde paden en straten in de stad.

Ontmoetingspunt

Waar ontmoet ik mijn gids?

Zodra u reserveert, ontvangt u een e-mailbevestiging. In deze bevestiging staat het adres van het ontmoetingspunt, een korte beschrijving van hoe je je eenmaal op dat adres bevindt, en een ontmoetingstijd. We ontmoeten elkaar 15 minuten voor de starttijd van de tour, zodat we iedereen kunnen inchecken en klaar zijn voor de #takewalks!

Over het algemeen (op enkele uitzonderingen na) gebruiken wij ontmoetingspunten die gemakkelijk op Google Maps te vinden zijn.

Hier is een voorbeeld:

Ontmoetingspunt: Via delle Terme di Tito, 72 (Oppio Caffè) Afspraak direct tegenover Oppio Caffè bij de ingang van het Colle Oppio Park.

Dit ontmoetingspunt bevindt zich in Via delle Terme di Tito 72, die je gemakkelijk in Google Maps kunt invoeren om de exacte locatie te vinden. Eenmaal aangekomen op dat adres (dat is Oppio Caffè), kijk je aan de overkant van de straat naar de poorten van Colle Oppio park en zie je je gids op je wachten!

Hoe zal ik mijn gids herkennen?

Uw gids (of een tourcoördinator) staat 15 minuten voor het begin van de tour op het ontmoetingspunt. Zij houden een bord vast met het logo van Walks en de woorden "MEET HERE" erop.

Ons ontmoetingspunt bord ziet er ongeveer zo uit:

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om u te verplaatsen in een nieuwe stad. We raden u ten zeerste aan om ruim op tijd te komen voor uw tour - maar er gebeuren nu eenmaal dingen.

Wat als ik te laat ben voor mijn rondleiding?

We vragen alle gasten om ten minste 15 minuten voor de geplande starttijd van hun tour op het ontmoetingspunt te arriveren.

Als u problemen heeft met het vinden van het ontmoetingspunt of als u onderweg vertraging oploopt, bel dan een van de volgende noodnummers: het noodnummer in Italië, +39-069-480-4888 of voor rondleidingen in Parijs, +33-176-36-0101 niet ons gewone klantenservicenummer.

Als u te laat bent, kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat wij uw gids kunnen bereiken.
Dit is niet altijd mogelijk voor alle tours - onze gidsen zijn met andere klanten en zijn al bezig met de tour (we vragen hen om hun telefoon niet te gebruiken tijdens hun tour). Maar in sommige gevallen kan een paar minuten vertraging verholpen worden. Meestal verlaten de gidsen het ontmoetingspunt binnen 5 minuten na de starttijd van de tour.

In sommige gevallen kunnen we uw tour verzetten tegen een kleine wijzigingskost, afhankelijk van de beschikbaarheid. U moet binnen 24 uur na de gemiste tour contact met ons opnemen om deze wijziging te maken.

Tijdens/Na Uw Tour

Oeps! Ik heb de headset die ik tijdens de tour heb gekregen. Hoe stuur ik hem terug?

Alvast bedankt om aan ons te denken! Headsets zijn een waardevolle aanwinst voor ons en de sites die we bezoeken. We kunnen meestal regelen dat de headset bij uw hotel wordt opgehaald als u het tourgebied al heeft verlaten. Voor verdere vragen over ons annuleringsbeleid kunt u gerust met ons chatten. Of neem telefonisch contact op met Walks: Vanuit de VS (gratis): +1-888-683-8670, of Internationaal: +1-202-684-6916 zo spoedig mogelijk.

Geven jullie privé rondleidingen?

Helaas kunnen we op dit moment geen privé verzoeken accepteren. Om diensten van de hoogste kwaliteit te leveren, zetten wij onze middelen in voor kleine groepsreizen om een intieme en persoonlijke ervaring en de best mogelijke waarde voor onze klanten te garanderen. Als u een rolstoelroute wenst, neem dan contact met ons op.

Worden uw rondleidingen alleen in het Engels aangeboden?

Mijn tour omvat voedsel en ik heb dieetbeperkingen. Wat moet ik doen?

Kun je goede restaurants aanbevelen?

Beleid per locatie

Rome

Mijn tour omvat een kerkbezoek, wat moet ik dragen?

Kan ik mijn tas meenemen in het Colosseum?

Als gevolg van nieuwe regels mag u in het Colosseum alleen een kleine rugzak of handtas meenemen. Aangezien er geen tassenopslag is in het Colosseum, is het mogelijk dat gasten die grote tassen meenemen tijdens hun rondleiding zich niet bij hun groep kunnen voegen. Alle bezoekers ondergaan een grondigere veiligheidscontrole in het Colosseum, wat vertragingen kan veroorzaken.

Is er veel te voet te doen op uw Colosseum rondleidingen?

JA! Elke tour die het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn aandoet, omvat veel wandelen (dat geldt nog meer voor onze Best of Rome tour). Onze tours zouden voor iedereen met een normale conditie en een goede gezondheid geen al te grote uitdaging moeten zijn. Als u het Colosseum wilt bezoeken maar bezorgd bent over het activiteitenniveau, overweeg dan onze Colosseum by Night Tour.

Ik ben claustrofobisch, moet ik uw Crypts, Bones & Catacombs Tour nemen?

Ik wil graag de Rome in een dag tour doen, maar ik ben bang dat het te moeilijk is voor leden van mijn groep.

Heel Rome zien in één dag is behoorlijk vermoeiend. Wij laten wel tijd voor een lunchpauze, waarin u kunt rusten, en onze gidsen zijn altijd zeer bewust om het tempo van onze rondleidingen aan te passen aan uw groep. Voor gasten met een normaal fitnessniveau en een goede gezondheid zal het niet te veel zijn, maar als iemand in uw gezelschap problemen heeft met mobiliteit of conditie, raden wij u aan het Beste van Rome en Vaticaan Highlights op aparte dagen te doen, zodat u tussendoor tijd heeft om te rusten.

Zijn uw Rome Food Tour en Pasta-Making Class geschikt voor mensen met dieetwensen?

Onze Rome Food Tour kan worden aangepast aan de meeste dieetwensen, zolang u ons voldoende tijd geeft voor de voorbereidingen. Het pizza-gedeelte van de tour is niet geschikt voor coeliakiepatiënten. Onze cursus Pasta maken is niet geschikt voor coeliakiepatiënten, maar zou voor alle anderen wel geschikt moeten zijn. Hoewel we ons best zullen doen om gasten met voedselvoorkeuren of allergieën tegemoet te komen, dient u er rekening mee te houden dat het niet altijd mogelijk is om een vervanging te maken - de brood-, vlees- en kaaswinkel op de Rome Food Tour wordt bijvoorbeeld altijd bezocht en proeverijen kunnen niet worden vervangen. Gasten met ernstige voedselallergieën raden wij aan geen food tour te nemen en heel voorzichtig te zijn met al het voedsel in Italië, dat niet altijd geëtiketteerd is volgens Amerikaanse normen.

Vaticaan

Wat moet ik aan naar de Vaticaanse Musea?

De Vaticaanse Musea hebben een zeer strikte dresscode, die vereist dat alle bezoekers hun schouders en knieën bedekken. Mannen moeten een lange korte broek dragen, terwijl vrouwen een rok onder de knie of een broek moeten dragen. Als u een mouwloos topje draagt, neem dan een vest mee. Gasten die zonder de juiste kleding bij de musea aankomen, kan de toegang worden geweigerd.

Kan ik een tas meenemen naar de Vaticaanse Musea?

Volgens de regels van het Vaticaans Museum mogen alleen kleine tassen worden meegenomen in de musea. Handtassen en kleine rugzakken (niet groter dan 40cm x 35cm x 25cm) mogen mee naar binnen, maar alles wat groter is dan dat, plus grote paraplu's, moet worden gecontroleerd bij de garderobe. U kunt uw spullen gratis achterlaten bij de garderobe, maar houd er rekening mee dat u vóór 17.00 uur naar deze plek moet terugkeren om uw spullen op te halen of de volgende dag moet terugkeren. Omdat onze rondleidingen meestal eindigen bij de Sint-Pietersbasiliek is dit nogal onhandig, omdat u vanaf daar ongeveer 20 minuten moet lopen terug naar de ingang van de Musea. In het geval van onze Vaticaan Hoogtepunten Tour, kan het zijn dat gasten de tour vroegtijdig moeten verlaten om de garderobe te bereiken voordat deze sluit en niet in staat zullen zijn om de Sint-Pietersbasiliek te bezoeken.

Waar begint en eindigt mijn rondleiding door het Vaticaan?

Al onze Vaticaan tours beginnen op een gemakkelijk te vinden locatie in de buurt van de ingang van de Musea. In het geval van onze Pristine Sistine, en Full Day Vatican tours, eindig je bij St. Peter's Basilica, wat 20 minuten lopen is van de ingang van de Musea. Voor onze Vatican Highlights Tour heb je een keuze. Uw tour eindigt in de Sixtijnse Kapel waar u kunt blijven of de Musea verder kunt verkennen. U kunt ook uw gids volgen voor speciale skip-the-line toegang tot de Sint-Pietersbasiliek.

Zijn uw Vaticaan tours inclusief Skip-the-Line Access?

Ja. Al onze Vaticaan tours zijn standaard inclusief skip-the-line toegang. Dit betekent dat we de speciale groepsingang gebruiken met vooraf gereserveerde tijdskaarten, zodat je nooit hoeft te wachten in de lange algemene toegangsrijen. Voor extra speciale toegang, bekijk onze Pristine Sistine Tour. Al onze groepsreizen die de St. Peter's Basiliek bezoeken zijn ook inclusief skip-the-line toegang.

Zijn uw Vaticaanse rondleidingen inclusief de St. Peter's Basiliek?

De meeste wel - onze Pristine Sistine, Complete Vatican, en Full Day Vatican tours zijn inclusief rondleidingen in St. Peter's Basilica en, hoewel onze Vatican Highlights Tour geen rondleiding bevat, kunt u uw gids volgen voor speciale skip-the-line toegang, zodat u de basiliek op eigen houtje kunt verkennen. Houd er echter rekening mee dat de Sint-Pietersbasiliek een functionerende kerk is en vaak wordt gebruikt voor religieuze ceremonies. De basiliek is daarom soms gesloten zonder voorafgaande waarschuwing. In deze gevallen proberen we u te waarschuwen en zal uw gids u een langere rondleiding binnen de Vaticaanse Musea geven.

Houd er rekening mee dat de Sint-Pietersbasiliek de meeste woensdagen gesloten is wanneer de Pauselijke Audiëntie plaatsvindt op het Sint-Pietersplein.

Mag ik foto's nemen in de Sixtijnse Kapel?

Nee, nee, nee, absoluut niet. En de bewakers van de Sixtijnse Kapel zijn eng, dus we raden het niet aan.

Verzorgt u rondleidingen in de Vaticaanse Scavi?

Nee. Rondleidingen in de Vaticaanse Scavi (ook bekend als de Vaticaanse Necropolis) kunnen alleen rechtstreeks worden geboekt via de Vaticaanse autoriteit die verantwoordelijk is voor de zorg voor de Scavi. De toegang is beperkt tot slechts enkele groepen per dag en de vraag naar rondleidingen is groot, dus wij raden u aan een paar maanden voor uw reis te reserveren. Voor reserveringen kunt u een e-mail sturen naar [email protected].

Verkoopt u kaarten voor de Pauselijke Audiëntie?

Wij niet - en dat zou niemand anders moeten doen! Kaartjes voor de Pauselijke Audiëntie worden gratis verstrekt door het Vaticaan. Kaarten zijn soms verkrijgbaar bij de Zwitserse Garde bij de ingang van de Sint-Pietersbasiliek, bij de bronzen deuren, tussen 15.00 en 20.00 uur de dag ervoor. Tickets zijn echter beperkt tot slechts 10 per persoon en worden niet gegarandeerd.

Venetië

Als het regent, of als er "acqua alta" (hoog water) is, gaat mijn tour dan nog door?

Ja! Alle Walks of Italy diensten gaan door bij regen of zonneschijn. In zeldzame gevallen, wanneer het weer bijzonder dramatisch is, kunnen sommige plaatsen gesloten zijn. In deze gevallen proberen we, indien mogelijk, vooraf contact met u op te nemen.

Mag ik een tas meenemen in het Dogenpaleis?

Hoewel u geen grote rugzakken mag meenemen in het Dogenpaleis, is er een gratis tassencontrole bij de ingang. Laat handtassen en portemonnees hier ook gerust achter en haal ze na uw rondleiding weer op.

Kan ik mijn kinderen meenemen op de Doge's Palace Secret Passages Tour?

Helaas mogen kinderen jonger dan 6 jaar niet deelnemen aan de Doge's Palace Secret Passages tour vanwege het Doge's Palace veiligheidsbeleid.

Ik lijd aan claustrofobie, moet ik de Doge's Palace Secret Passages Tour nemen?

De Doge's Palace Secret Passages Tour bezoekt de geheime archieven en verborgen doorgangen van het paleis. Dit betekent dat de tour in een aantal kleine, relatief donkere ruimtes tussen de kamers gaat. Als u hier nerveus voor bent of last heeft van claustrofobie, raden wij u aan deze tour niet te doen.

Is er airconditioning in de gangen van de Doge's Palace Secret Passages Tour?

Er is geen AC, dus de gangen kunnen behoorlijk warm worden in de loop van de Doge's Palace Secret Passages Tour.

Wat moet ik aan in de Basiliek van San Marco en andere kerken?

In de Basiliek van San Marco worden bezoekers, zoals in alle katholieke kerken en religieuze plaatsen, verzocht hun schouders en knieën te bedekken. Voor mannen betekent dit een lange short of broek, terwijl vrouwen een lange rok of broek moeten dragen. Als u een kortere broek draagt, neem dan een sarong of iets dergelijks mee om te bedekken. Als u een mouwloos topje draagt, raden wij u aan een vestje mee te nemen.

Is uw Venetië Food Tour geschikt voor mensen met dieetwensen?

Met voldoende kennisgeving kunnen we onze Venice Food Tour aanpassen aan de meeste dieetwensen, hoewel deze tour helemaal niet geschikt is voor coeliakiepatiënten. Neem zo lang mogelijk van tevoren contact op met onze klantenservice op [email protected] zodat we ons kunnen voorbereiden. Hoewel we ons best zullen doen om gasten met voedselvoorkeuren of allergieën tegemoet te komen, moet u er rekening mee houden dat het niet altijd mogelijk zal zijn om een vervanging te maken, zodat gasten misschien van minder proeverijen zullen genieten dan anderen. Aangezien we lokale bedrijven bezoeken, kunnen we niet garanderen dat er geen sporen van sommige ingrediënten aanwezig zijn. Als u een zeer ernstige allergie hebt, raden wij u aan niet aan onze voedselreis deel te nemen en vooral voorzichtig te zijn in Italië, waar het voedsel vaak niet volgens Amerikaanse normen wordt gemerkt.

Moet ik een gondeltocht of een boottocht nemen?

Dat hangt af van waar je heen gaat! Venetiaanse gondels zijn het beste voor de sfeer en reizen vrij langzaam. Ze zijn daarom het beste voor de kleine rustige achterkanaaltjes van de stad. Als je echter tussen twee punten reist, of drukkere waterwegen wilt bezoeken zoals het Canal Grande en de bredere lagune, raden we een motorboot aan.

Florence

Wat moet ik dragen in de Dom van Florence en andere kerken?

De kledingvoorschriften in katholieke kerken en op religieuze plaatsen vereisen dat zowel vrouwen als mannen hun schouders en knieën bedekken. In de zomer raden wij mannen aan een t-shirt en een lange korte broek te dragen die hun knieën bedekt. Vrouwen die een strapless topje of jurk dragen, raden wij aan een vestje mee te nemen. Als u een korte broek draagt, raden wij u aan een sarong mee te nemen om binnen om u heen te wikkelen.

Mag ik foto's nemen van Michelangelo's 'David'?

Momenteel kan dat. De bewakers van de Accademia hebben de regels voor fotografie in de galerie versoepeld, zodat u foto's van David mag maken, hoewel we niet kunnen garanderen hoe lang dit zal duren.

Is uw Florence Food Tour geschikt voor mensen met dieetwensen?

Met voldoende kennisgeving kunnen we onze Florence Food Tour aanpassen aan de meeste dieetwensen. Neem contact op met onze klantenservice op [email protected]

zo ver mogelijk van tevoren, zodat we ons kunnen voorbereiden. Hoewel we ons best zullen doen om gasten met voedselvoorkeuren of allergieën tegemoet te komen, wijzen we erop dat het niet altijd mogelijk zal zijn om een vervanging te maken, zodat gasten misschien van minder proeverijen zullen genieten dan anderen. Aangezien we lokale bedrijven bezoeken, kunnen we niet garanderen dat er geen sporen van sommige ingrediënten aanwezig zijn. Als u een zeer ernstige allergie hebt, raden wij u aan niet aan onze voedselreis deel te nemen en vooral voorzichtig te zijn in Italië, waar het voedsel vaak niet volgens Amerikaanse normen wordt gemerkt.

Mijn reservering beheren

Hoe kan ik mijn boeking wijzigen of beheren?

 • Pas het aantal tickets aan*
 • Individuele tickettypes toevoegen of verwijderen*
 • Opnieuw plannen (in afwachting dat er tickets beschikbaar zijn voor de datum en het tijdstip van uw voorkeur) *
 • Bevestig de datum en het tijdstip van uw reservering
 • Sms uw reservering naar uw mobiele apparaat (standaarddatatarieven zijn van toepassing)
 • Druk uw ontvangstbewijs af
 • Annuleer uw boeking (als u Assurantie heeft gekocht, krijgt u uw geld terug) *.
 • We zijn blij dat we Assurance kunnen aanbieden voor geselecteerde experiences, die het mogelijk maakt om tijdgevoeligere annuleringen of wijzigingen in uw boeking door te voeren. Let op: Assurance is niet beschikbaar op geselecteerde cruises, zoals vakantie-, specialty- of partnercruises of andere experiences zoals aangegeven.

Voor individuele gasten (groepen van 1-19) kunt u via het portaal uw boeking beheren. Voor groepen van 20+, gelieve uw boeking te beheren via uw account manager.

*niet beschikbaar op alle ervaringen

Betalingen en annuleringsvoorwaarden

Welke betaalmethoden accepteert u?

Alle betalingen moeten per creditcard worden gedaan, hetzij telefonisch met een van onze Excursiespecialisten op 800-459-8105, hetzij rechtstreeks via de reserveringsmodule op onze website, die uw creditcardgegevens veilig doorstuurt en u het hoogste niveau van bescherming biedt.

Kortingen

Geeft u korting aan senioren of militairen?

Militaire en Senior kortingen worden aangeboden op sommige van onze ervaringen. Om dit tarief veilig te stellen, selecteer het senior of militair ticket bij het afrekenen van uw online reservering, indien beschikbaar. U kunt ook telefonisch reserveren bij een van onze Excursie Specialisten op 800-459-8105 of via onze online chat.

Cadeaubonnen

Biedt u cadeaubonnen aan?

Ja! U kunt hier een cadeaubon kopen op onze website. De digitale cadeaubon van City Experiences kan op elk moment worden gekocht en is geldig voor alle City Experiences, City Cruises en Walks ervaringen die plaatsvinden in de VS. Cadeaubonnen kunnen niet worden ingewisseld voor aankopen aan boord/ervaringen, maar kunnen worden gebruikt om ervaringen en upgrades voorafgaand aan uw ervaring online of via ons contactcentrum aan te schaffen. Cadeaubonnen zijn definitief en kunnen niet worden terugbetaald.

Beloningen

Wat is City Experiences Rewards?

City Experiences Rewards is een op punten gebaseerd beloningsprogramma waarbij elke aankoop bij City Experiences het beloningslid 1 punt oplevert voor elke uitgegeven $1. Elke 10 punten staat gelijk aan $1 korting op de volgende aankoop van het lid! U kunt zich hier aanmelden, meer informatie vinden of punten inwisselen.

Waar kan ik mijn punten voor inwisselen?

Alleen in aanmerking komende aankopen van deelnemende merken en producten komen in aanmerking om punten te verdienen en/of in te wisselen via het beloningsprogramma.

Huidige deelnemende merken:

 • City Cruises VS
 • Stadscruises UK
 • City Cruises Canada
 • Niagara City Cruises
 • Niagara Jet City Cruises
 • *Selecteer partnerproducten

Alle deelnemende merken zijn voor individuele ticketaankopen (1-19 tickets).

Lees de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Wat is uitgesloten van het City Experience Rewards-programma?

De volgende merken en producten nemen niet deel aan het Rewards-programma en komen niet in aanmerking voor het sparen of inwisselen van punten: Walks, Devour Tours, New York City Ferry, HMS Ferries, Puerto Rico Ferry, Venture Ashore, American Queen Voyages, Journey Beyond, Statue City Cruises en Alcatraz City Cruises.

Huidige niet-deelnemende producten of aankopen met het City Experience Rewards-programma omvatten bundelproducten, cadeaukaarten (inclusief activeringen en herladingen), belastingen, fooien, servicekosten, landings- of havenkosten, administratieve kosten, groepsboekingen, privécharterboekingen, boekingen van derden, ticketverzekering, alcoholaankopen en aankopen aan boord.

Nog andere vragen over het beloningsprogramma?

Bezoek hier onze City Experience Rewards-pagina. Daar vindt u meer informatie, waaronder hoe u zich kunt aanmelden, uw punten kunt inwisselen, hoe u toegang krijgt tot uw account en een volledige lijst met de voorwaarden van het programma.

Wapenbeleid

Mag ik wapens meenemen?

U mag geen explosieven, vuurwapens, illegale stoffen of andere artikelen van gevaarlijke of schadelijke aard, zoals naar ons eigen oordeel bepaald, meenemen die schadelijk kunnen zijn voor uzelf of anderen.

Audio tours

Biedt u audiotours/gidsen in vreemde talen?

Audiotours en gidsen in vreemde talen variëren per ervaring. Controleer de FAQ sectie van de ervaring voordat u boekt. Wij zullen meedelen of de ervaring alleen in het Engels is.

Toegankelijkheid

Wat als ik een rolstoel, gemotoriseerde scooter of mobiliteitsbeperkingen nodig heb?

Elke ervaring is anders en biedt een ander niveau van toegankelijkheid op basis van verschillende omstandigheden. Controleer eerst de FAQ-sectie van de belevenis die u wilt boeken op onze website, omdat wij daar meedelen of een locatie toegankelijk is voor mensen met bijzondere behoeften. Ten tweede kunt u contact met ons opnemen, voor meer informatie of om te zien of we iets kunnen regelen of een alternatieve optie kunnen voorstellen.

Niagara Jet City Cruises

Hoeveel kost een Niagara Jet City Cruises jet boot rit?

De prijzen voor de jet boat tours variëren van $40 - $75. We bieden vier soorten zitplaatsen: Standaard droog, Lower Wet Deck, Upper Wet Deck en Co-Pilot. De prijzen zijn gebaseerd op kind (4-12), volwassene en senior (55+).

Hoe lang is de boottocht met de Niagara Jet City Cruises?

De jetboot tour duurt 60 minuten.

Waar gaat de Niagara Jet City Cruises tour heen?

We vertrekken vanuit het historische Youngstown, NY, en varen over de majestueuze Niagara River naar de klasse V stroomversnellingen in de Niagara Whirlpool, op slechts enkele kilometers van de wereldberoemde Niagara Falls.

Waar ga je heen om op de Niagara Jet City Cruises boottocht te stappen?

Niagara Jet City Cruises is gevestigd op 555 Water St. in Youngstown, New York in de Verenigde Staten, op slechts enkele minuten van Niagara Falls, NY, en zowel de Rainbow als de Queenston-Lewiston internationale bruggen.

Is de Niagara Jet City Cruises boottocht aan de Amerikaanse of Canadese kant?

Hoewel wij fysiek in de VS gevestigd zijn, varen wij zowel in Amerikaans als Canadees water op de Niagara River.

Wordt u nat tijdens de Niagara Jet City Cruises rondvaarten?

Droog of nat? De keuze is aan u! Naast reddingsvesten voor zowel volwassenen als kinderen, en zitplaatsen op het dek, bieden wij standaard droge zitplaatsen onder de overdekte boot.

Kunt u een specifieke zitplaats reserveren op de Niagara Jet City Cruises boottocht?

U kunt een specifiek type zitplaats reserveren op Niagara Jet City Cruises. Wij bieden alles van standaard Dry seating tot Wet Deck seating of Co-Pilot.

Zijn er hoogtebeperkingen om met de Niagara Jet City Cruises in Niagara Falls mee te mogen?

Alle gasten moeten minstens 4 jaar of ouder zijn en minstens 101 cm lang.

Wat moet u meenemen op een Niagara Jet City Cruises boottocht?

Er is niets speciaals vereist om mee te mogen op een van onze jet boat tours, maar gasten moeten hun persoonlijke bezittingen opbergen in de bagagebakken bovenin, of in hun voertuig bij het parkeren (sterk aanbevolen).

Verstrekt Niagara Jet City Cruises uitrusting en veiligheidsuitrusting voor de jetboottochten?

Wij verstrekken door de U.S. Coast Guard gecertificeerde reddingsvesten voor zowel volwassenen als kinderen, alsmede veiligheidsinformatie voordat u aan boord gaat.

Terug naar boven
OverviewIncludesExcludesOffersScheduleWhere to MeetAdditional InformationDress CodeDuration ofLess than an hourA few hoursFeatured ExperienceRecent BookingsView Dining MenuHighlightsInclusionsDeparture Point/EntranceDeparture Timehourhours5 hours4 hours3 hours3.5 hoursOne hourIncludesWhy take this tour?Important InformationWhat's IncludedMeeting PointEnd PointShareCheck AvailabilityLast Minute DealsSave NowNew TourAbout this ExperienceExtras/UpgradesAdditional InfoComplimentary SouvenirRecyclable mist ponchoFromCheck Availability ...Read More Show LessReviewsRelated ToursFAQsBook NowPackagesEssential InfoExtras & UpgradesInclusionsBook with ConfidenceBook SecurelyWe use SSL encryption to keep your data safe and privateCustomer SupportHaving trouble? We’re here to help. Call, chat, or email us.Flexible BookingManage your booking and make changes easily right from your account. Available on most experiences.Ticket AssuranceReschedule or refund your reservation any time with Ticket Assurance. Not available on select experiences including special events, holidays or partners tours.Package Deal AvailableLikely to Sell OutFree Cancellation with Ticket AssuranceUp to 2 hours in advanceLearn MoreUnforgettable ExperiencesIconic and one-of-a-kind experiencesExpert Tour GuidesLocal, friendly and experts on the city they loveSpecial Access TourAdmission to the grounds of Liberty Island and Ellis IslandA Sightseeing AdventureSee Alcatraz, the Golden Gate Bridge, Fort Point, and more!Admission to Alcatraz Island includedSave Up to 20% by Bundling!View PackageTicket purchases can only be made onboard.Tour Itinerary