Alcatraz Island vanuit de lucht Home / San Francisco / Alcatraz
De officiële website en enige bron voor tourkaartjes naar Alcatraz Island Alcatraz City Cruises
Alcatraz Heldenbeeld Alcatraz City Cruises De officiële website en enige bron voor tourkaartjes naar Alcatraz Island Home / San Francisco / Alcatraz
Cruise San Francisco Bay!

Zijn Alcatraz Island tours uitverkocht op uw gewenste tour datum? Ga dan mee met de Bay Discovery Cruise:

Zeil over de baai en zie de Golden Gate, Alcatraz, Sausalito, Fort Point, en meer!

 

Beleef de Nacht tour

Ervaar de vele stemmingen van Alcatraz Island met een avondbezoek. Geniet van de schoonheid van een zonsondergang die de Golden Gate Bridge silhouet, ervaar een celdeur demonstratie, en hoor boeiende verhalen over de geschiedenis van het eiland en de bewoners.

 

Ontdek het cellenhuis op een Alcatraz dagtour

Geniet van de toegang tot Alcatraz Island, inclusief de historische Alcatraz Cellhouse met de zelf-gids Cellhouse Audio Tour.

 

Verken het eiland achter de schermen

Ontdek gebieden die anders niet toegankelijk zijn voor het publiek! Ga met een groep van 30 personen of minder op een 1,5 tot 2 uur durend avontuur met een gids om verboden gebieden te verkennen en weinig bekende verhalen te horen over het fascinerende verleden van het eiland. Ga daarna mee met de Alcatraz Night Tour (inclusief Cellhouse Audio Tour) voor een avondvullende ervaring.

Alcatraz Kaart
Blog afbeelding

Experience Berkeley Yacht Charters for Spectacular Events

Berkeley is in the beautiful Northern California area, just on the east side of the beautiful San Francisco Bay. It’s a beautiful part of the country and the city is

Blog afbeelding

The Best Places for Team-Building in San Francisco

Who says work must be unfulfilling and boring? If you’re in a job that you don’t love, or if you’re a supervisor who sees that your team is lacking enthusiasm,

Blog afbeelding

Book a Boat for Your Next Berkeley Meeting

There’s no better feeling than being out on the water – and Berkeley, California has some of the most breathtaking views of the Bay to enjoy the mix of old

Blog afbeelding

Nautical Networking Event in Berkeley

Not everyone gets excited when thinking about attending a networking event, but they know it’s crucial for professional success. Building connections with the right people at the right time could

Blog afbeelding

Netwerklocaties in San Francisco: Kies voor Cruise

Je weet dat netwerken en persoonlijke connecties belangrijker zijn dan ooit in de virtuele wereld van vandaag. En het organiseren van een netwerkevenement in San Francisco is zeker een manier om zinvolle contacten op te bouwen.

Blog afbeelding

Zeil mee met een schitterende zeilvakantie in San Francisco

Ah...het jachtleven....wie droomt er niet van? Op de een of andere manier is er automatisch een element van luxe en opwinding als je op een cruise bent en je voelt het meteen als je aan boord gaat.

Blog afbeelding

Prachtige bedrijfsevenementen in Berkeley op het water

In Berkeley, Californië, zul je nooit zonder dingen komen te zitten om te doen. Met zacht weer, een bruisende culturele scene, uitstekende scholen en een bloeiende arbeidsmarkt is het een geweldige stad om te wonen.

Blog afbeelding

Prachtige locaties voor bedrijfsfeestjes in San Francisco

San Francisco is een opwindende en levendige stad aan de baai. Deze bruisende maar schilderachtige stad wordt omringd door water en verovert gemakkelijk het hart van zowel bezoekers als bewoners. Het biedt

Blog afbeelding

Zet koers naar Berkeley met een onvergetelijk bedrijfsfeest voor de feestdagen

Berkeley, genesteld aan de oostkant van San Francisco Bay, is de thuisbasis van een etnisch diverse gemeenschap, musea en kunst, heerlijke plekken om te eten en talloze culturele attracties.

Blog afbeelding

Zet de toon voor uw bedrijfsevenementen in San Francisco

San Francisco is een stad vol natuurlijke schoonheid en een mekka voor activiteiten aan het water. Uitgestrekt met landschappen aan het water en aan drie kanten omringd door water.

Alcatraz Geschiedenis

1934 - 1963

Alcatraz en geschiedenis gaan hand in hand

De federale gevangenis die hier van 1934 tot 1963 stond, was ooit de thuishaven van enkele van Amerika's beruchtste criminelen en bracht een duister mystiek naar "The Rock". De aanwezigheid van beruchte gevangenen, zoals Al "Scarface" Capone en de "Birdman" Robert Stroud, heeft bijgedragen tot de bekendheid van het eiland. Toch zijn veel mensen zich niet bewust van de historische betekenis voor en na de tijd dat het een van 's werelds meest legendarische gevangenissen was.

1969 - 1971

De 20e Eeuw

Gebouwen uit de Burgeroorlog, kanonnen en ondergrondse kamers geven inzicht in de 19e eeuw toen het eiland diende als zowel een havenverdedigingsfort als een militaire gevangenis. Als u aanlegt bij Alcatraz Island, blijven zichtbare herinneringen aan de Amerikaanse Indiaanse bezetting, die begon in 1969 en eindigde in 1971, geëtst op "The Rock", als erkenning van een belangrijke mijlpaal in de Amerikaanse Indiaanse rechtenbeweging.

#CruiseAlcatraz