Bedrijfsevenementen op het water

Recensies | Vaten | Bel ons

Host uw volgende evenement op het water aan boord van een unieke drijvende locatie met een uitzonderlijk uitzicht! City Cruises biedt door de chef bereide menu-opties, volledige bardienst en all-inclusive pakketten die kunnen worden aangepast aan uw budget en de grootte van uw feest. Of u nu op zoek bent naar een personeelsuitje, klanten wilt vermaken, uw volgende vergadering of speciale gebeurtenisboek een vakantie feest, of meer, uw gasten zullen genieten van onze onderscheidende gastvrijheid, klimaat gecontroleerde interieur en open-air outdoor dekken, en een ongelooflijk uitzicht op het water!

Vertel ons over uw evenement

Na het indienen van het formulier ontvang je een offerte op maat van een ervaren Account Manager die past bij de visie van jouw evenement.


Liever bellen? Bereik ons op 1-800-459-8105

 • Vakantie

  Host uw vakantie evenement op het water met City Cruises. Wij bieden aangepaste pakketten voor elk budget en maken uw vakantie onvergetelijk, vrolijk en helder.
 • Personeelsuitjes

  Ontsnap aan het kantoor en organiseer uw volgende bedrijfsfeest of teamuitje op het water. U zult genieten van een unieke dinerervaring, all-inclusive arrangementen en een spectaculair uitzicht.
 • Klant Amusement

  Maak indruk op uw klanten met een unieke ervaring op het water. Met menu's ontworpen door de chef, adembenemende uitzichten en onderscheidende gastvrijheid, maakt City Cruises het plannen van uw evenement een koud kunstje.
 • Vergaderingen en evenementen

  Organiseer uw volgende vergadering, tradeshow of conferentie op een drijvende evenementenlocatie en laat ons team u helpen een pakket op maat samen te stellen dat is afgestemd op uw behoeften.

Vertel ons over uw evenement

Na het indienen van het formulier ontvang je een offerte op maat van een ervaren Account Manager die past bij de visie van jouw evenement.

 of bel 1-800-459-8105

Wat onze gasten zeggen

Ons evenement was een groot succes. Iedereen in onze groep had een fantastische tijd en het personeel op de boot was geweldig. Nogmaals bedankt voor de steun en de snelle coördinatie!
-Brit Streebin
Onze groep heeft erg genoten van de dinercruise. Het eten en de bediening was geweldig en we kregen er veel goede complimenten over. De barmannen zorgden voor iedereen en de DJ (George geloof ik) deed het ook erg goed voor ons.
-Guy E. Young

Onze Vloot