Privéschool evenementen op het water

Schepen Bel Ons

Organiseer je volgende schoolreisje op het water aan boord van een unieke drijvende locatie met een uitzonderlijk uitzicht. City Cruises biedt een veilige ruimte voorLagere school & Middelbare school,Middelbare schoolenUniversitaire evenementenStudentenvriendelijke menuopties, entertainment en all-inclusive pakketten die kunnen worden aangepast aan uw budget.Van educatieve excursies tot proms, Greek life-evenementen en faculteitsuitjes, je school zal onze vriendelijke service, geklimatiseerde binnenruimte, openluchtdekken en ongelooflijke uitzichten vanaf het water geweldig vinden!

Vertel ons over uw evenement

Na het indienen van het formulier ontvang je een offerte op maat van een ervaren Account Manager die past bij de visie van jouw evenement.


Liever bellen? Bereik ons op 1-800-459-8105

  • Lagere school en middelbare school

    Plan een educatieve excursie en breng uw klas naar het water. Met ontzagwekkende uitzichten, dineren, dansen, en leuke weetjes over de stad, laat ons een onvergetelijke ervaring voor uw leerlingen creëren.
  • Middelbare school

    Verhoog elk evenement met een feest op het water en geniet van een episch uitzicht op de skyline. Van afstudeerceremonies tot proms & formals, onze drijvende evenementenlocaties helpen om herinneringen te creëren die studenten voor altijd zullen koesteren.
  • Evenementen

    Of het nu voor Greek life evenementen, senior week vieringen, alumni happy hours, of faculteit uitjes, je kunt niet het ongelooflijke uitzicht vanaf het water. Geniet van all-inclusive arrangementen, door chef-koks ontworpen menu's, en volledige barservice.

Vertel ons over uw evenement

Na het indienen van het formulier ontvang je een offerte op maat van een ervaren Account Manager die past bij de visie van jouw evenement.

 of bel 1-800-459-8105

Onze Vloot