Bruiloften op het water

Schepen Bel Ons

Host uw droom bruiloft op het water aan boord van een unieke drijvende locatie met een uitzonderlijk uitzicht! City Cruises biedt door de chef bereide menu-opties, volledige barservice en all-inclusive pakketten die kunnen worden aangepast aan uw budget, stijl en feestgrootte. Vanceremonies tot recepties,repetitiedinersof elkbruiloft-gerelateerd evenementU en uw gasten zullen genieten van onze onderscheidende gastvrijheid, klimaat-gecontroleerd interieur, open-air outdoor dekken, en een adembenemend uitzicht op het water. Maak van uw droomhuwelijk een onvergetelijk feest.

Vertel ons over uw evenement

Na het indienen van het formulier ontvang je een offerte op maat van een ervaren Account Manager die past bij de visie van jouw evenement.


Liever bellen? Bereik ons op 1-800-459-8105

  • Ceremonies en recepties

    Maak van uw droombruiloft iets uitzonderlijks met een adembenemend decor, verfijnd eten en een toegewijd team van trouwprofessionals! Met all-inclusive pakketten geschikt voor elk budget en stijl, zullen wij helpen uw visie tot leven te brengen.
  • Repetitie Diners

    Omring uzelf met vrienden en familie en geef het startschot voor uw huwelijksfeest op het water! Geniet van op maat gemaakte arrangementen, door de chef ontworpen menu's, onderscheidende gastvrijheid en een adembenemend uitzicht voor een onvergetelijke avond.
  • Bruiloft-gerelateerde evenementen

    Heeft u uw speciale dag al gepland? Onze locatie is perfect voor: Verlovingsfeesten, Bruidsshowers & Lunches, Day After Brunches, & meer! Vier uw huwelijksfeesten op het water & toast op uw aanstaande huwelijk!

Vertel ons over uw evenement

Na het indienen van het formulier ontvang je een offerte op maat van een ervaren Account Manager die past bij de visie van jouw evenement.

 of bel 1-800-459-8105

Onze Vloot