Besloten sociale evenementen op het water

Beoordelingen | Vaten | Bel ons | Info aanvragen

Host je volgende evenement op het water aan boord van een unieke drijvende locatie met een uitzonderlijk uitzicht. City Cruises biedt door de chef bereide menu-opties, volledige barservice en all-inclusive pakketten die kunnen worden aangepast aan uw budget en de grootte van uw feest. Of u nu een mijlpaalverjaardagof -jubileum, een vakantiefeest of een anderespeciale gelegenheid wilt vieren: een pensioneringsfeest of een familiereünie, uw gasten zullen genieten van onze onderscheidende gastvrijheid, het geklimatiseerde interieur, de openluchtdekken en het ongelooflijke uitzicht vanaf het water!

Vertel ons over uw evenement


Liever bellen? Bereik ons op 1-800-459-8105

 • Vakantie

  Host uw vakantie evenement op het water met City Cruises. Wij bieden aangepaste pakketten voor elk budget en maken uw vakantie onvergetelijk, vrolijk en helder.
 • Verjaardagen

  Verjaardagen zijn het vieren waard! Of het nu gaat om een intiem diner, een privé evenement of een verrassingsfeest, vier uw speciale dag met City Cruises. Blaas uw kaarsen uit op het water en geniet van de perfecte achtergrond...
 • Verjaardagen

  Vier uw liefde op het water! Geniet van een adembenemend uitzicht, door de chef ontworpen menu's, all-inclusive arrangementen, en onderscheidende gastvrijheid. Wij geloven dat elke verjaardag geweldig moet zijn, maar deze moet extra speciaal zijn.
 • Andere speciale evenementen

  Leuk, aanpasbaar, en onvergetelijk. City Cruises maakt het plannen van uw evenement een koud kunstje! Van kerkelijke uitjes tot pensioneringsfeesten en fondsenwervers, breng uw volgende feest naar het water en geniet van een spectaculair uitzicht op de skyline.

Meer informatie aanvragen

 of bel 1-800-459-8105

Wat onze gasten zeggen

Namens de Virginia Yacht Club wil ik jullie bedanken voor een geweldige ervaring aan boord van de FREEDOM ELITE. Alles werd gedaan op een hoog niveau van het eten, de service, de boot zelf en het personeel van de kapitein tot iedereen die zo goed voor ons zorgde. Het was een magische avond en iedereen was zo tevreden. Ik zou anderen ten zeerste aanraden om bij jullie te charteren voor een speciale gelegenheid. GOED GEDAAN!
Craig Kelly

Onze Vloot