Organiseer uw groepsevenement op het water

Frisse lucht, ontsnappen aan de dagelijkse sleur, een privéboot, non-stop uitzichten en overheerlijke gerechten. Dat is onze definitie van het perfecte evenement - en onze belofte aan jou. Op maat gemaakt om aan uw wensen te voldoen, of het nu gaat om een bruiloftsreceptie, bedrijfsevenement of een ander feest. Kom aan boord en ontdek waarom elk evenement beter is op het water. Prijzen voor privéverhuur in Londen beginnen vanaf £1400 voor bootverhuur met eten en drinken erbij.

We have a variety of food and drink options available onboard – enquire today for our latest menus

Vertel ons over uw evenement

Na het indienen van het formulier ontvang je een offerte op maat van een ervaren Account Manager die past bij de visie van jouw evenement.


Prefer to call? Reach us at 020 77 400 411

 • Bedrijfsevenementen

  Bedrijfsevenementen op een Londense privéboot bieden een unieke en gedenkwaardige ervaring voor werknemers of klanten. Je kunt kiezen voor teambuildingactiviteiten, diners of zelfs productlanceringen aan boord. Met catering en entertainmentopties is een bedrijfsevenement op een privéboot een geweldige manier om indruk te maken op werknemers en hen te belonen, en om zakelijke relaties op te bouwen.
 • Scholen & Universiteiten

  Host je school- of universiteitsevenement op een unieke locatie, op een privéboot op de Theems in Londen! Of je nu een schoolbal, diploma-uitreiking of een educatieve rondleiding organiseert, een Londense privéboot huren biedt een unieke en gedenkwaardige ervaring voor je leerlingen. Vraag vandaag nog een privé boot aan en maak van uw school- of universiteitsevenement een onvergetelijke ervaring!
 • Bruiloften

  Begin jullie huwelijksreis door jullie speciale dag te vieren op een cruise over de Theems met de iconische skyline van Londen als achtergrond. We hebben een smakelijke reeks menu's om uit te kiezen, een volledige bar aan boord, samen met extra entertainment om jullie bruiloft nog specialer te maken! Maak je bruiloft beeldschoon met een Londense privé boot!
 • Feesten & Partijen

  Een feest organiseren op een Londense privéboot is de perfecte manier om elke gelegenheid te vieren! Of het nu een feest is of gewoon een gezellig dagje uit met vrienden, een cruise biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. Van cocktails tot dansen, de boot biedt een prachtig decor van de Londense skyline voor elk feest. Met opties voor zowel grote als kleine groepen zorgen we ervoor dat jij en je gasten het meest gedenkwaardige feest kunnen vieren!
 • Kerstmis

  Make this year's Christmas party truly extraordinary by reserving an entire boat for your private celebration. Whether it's an intimate gathering or a grand affair, our vessels can accommodate your needs, ensuring an exclusive and personalized experience.

Meer informatie aanvragen

 of bel 020 77 400 411

Wat onze gasten zeggen

Heel erg bedankt voor jullie hulp, van het bekijken van de boten, het boeken van de boot en het zelf maken van het proces en natuurlijk jullie hulp op de dag zelf. Voor de eerste keer dat we dit soort evenementen doen, denk ik dat het soepel verliep. Al onze klanten waren erg onder de indruk en het feit dat ze hun vergaderingen op WTM konden beginnen met een VIP-ontbijt viel erg goed in de smaak.
- American Airlines
We hadden een geweldige dag, alles was perfect van begin tot eind, dank aan jou en je hele team voor al je hulp en ondersteuning. Er was geen enkele hapering en elke collega en manager vond het geweldig. We hebben al zoveel feedback gehad van collega's om te zeggen hoeveel ze genoten hebben van hun speciale dag. Nogmaals bedankt - en ik hoop dat ik nog eens met jullie mag samenwerken.
- Sainsbury's
Alles was zoals gehoopt, zo niet beter en ik kreeg vanmorgen een e-mail van de hoofddirecteur waarin stond hoezeer ze allemaal van de avond hadden genoten. Ik kan uw personeel niet genoeg bedanken voor al hun inspanningen. Het eten was uitstekend en de aandacht voor details door de Event Manager - werd zeer gewaardeerd. Niets was hem teveel moeite en hij en zijn team zorgden ervoor dat onze gasten goed verzorgd werden. De boot had de perfecte grootte voor een privéfeest als het onze en de avond was zonnig en droog - het kon niet beter!
-JVC Kenwood

Onze Vloot

FAQ's - Privé verhuur

Waar gaat de Londense privé bootverhuur heen?

De Londense privéboot vaart vanaf de door jou gekozen inschepingspier de rivier op en neer zodat je alle bezienswaardigheden van Londen kunt zien en zet je vervolgens weer af bij de door jou gekozen ontschepingspier. Onze Theems privé bootverhuur vaart meestal naar Greenwich, door de stad naar Westminster - het kan verder gaan, afhankelijk van de tijden en de getijden op de rivier.

Welke bezienswaardigheden zie ik tijdens het huren van een Londense privéboot?

Afhankelijk van de tijden, getijden en waar je aan boord gaat, zie je Westminster Abbey, Big Ben, The London Eye, Tate Modern, St. Paul's Cathedral, Shakespeare's Globe, The Shard, HMS Belfast, Tower of London, Tower Bridge, de wolkenkrabbers in Canary Wharf, Cutty Sark, Greenwich en The O2 London.

Hoe lang is de charterboottocht in Londen?

Onze gemiddelde Thames privé boot huur is voor 4 uur. Je kunt korter varen (huurtarief is minimaal 4 uur), of langer tegen een meerprijs.

Wat is het maximum/minimum aantal gasten dat we aan boord van jullie Londense privéboot mogen hebben?

Je kunt tussen de 1 gast en 300 gasten aan boord van je privé boot huren op de Theems hebben. Afhankelijk van je aantal gasten en wensen, kunnen we je privé boot huren op de boot die het beste bij je past.

Heeft uw Londense charterboot een buitendek?

Ja, al onze Londense charterboten hebben buitendekken zodat u wat frisse lucht kunt inademen en de prachtige bezienswaardigheden van Londen kunt bekijken. Sommige Londense charterboten hebben volledig open ruimtes, sommige hebben vaste zitplaatsen en sommige hebben buitenmeubilair.

Mogen er kinderen mee aan boord van uw Londense charterboot?

Ja natuurlijk! Ze moeten alleen wel begeleid worden door een volwassene.

Mogen er decoraties op de Londense charterboot? Ja natuurlijk!

U kunt de Londense charterboot versieren zoals u dat wilt, bijv. ballonnen, spandoeken, vlaggen, knotsen enz. Sommige items zijn echter niet toegestaan zoals glitter, confetti, kleine slingers of open vuur zoals kaarsen.

Is de Londense charterboot rolstoeltoegankelijk?

Afhankelijk van welke Londense charterboot het is, kan deze rolstoeltoegankelijk zijn. Als je toegankelijkheidseisen hebt, is dat geen probleem. Laat het ons weten en we zetten je boot op de meest geschikte boot voor jou.

Bij welke pier kunnen we inschepen/ontschepen?

Je kunt aan en van boord gaan bij elke pier die je maar wilt (afhankelijk van beschikbaarheid en het getijde). De populairste pieren die we gebruiken zijn Westminster Pier, London Eye Pier, Blackfriars Pier en Tower Pier. Laat ons weten waar je bent gevestigd of in welk gebied van Londen je zult zijn, dan kunnen we kijken welke pier het beste bij je past.

Kunnen we onze Londense privé bootverhuur tot na 23.30 uur laten doorgaan?

Ja, je evenement met privé bootverhuur in Londen kan doorgaan tot na 23.30 uur. Er wordt een toeslag voor late finish in rekening gebracht.

Zijn alle dieetwensen mogelijk?

Ja, we cateren voor alle dieetwensen, inclusief glutenvrij. De enige dieetwens die we niet kunnen vervullen is Kosher. Als je Kosher maaltijden wilt, neem dan contact op met ons vriendelijke verkoopteam. We moeten de dieetwensen uiterlijk 7 werkdagen voor het evenement weten.

Heb je ook vegetarische en veganistische opties?

Ja, we hebben vegetarische en veganistische opties. Als je een gerecht op onze menukaart ziet dat niet vegetarisch of veganistisch is, kunnen we dit bespreken met onze getalenteerde chef-koks en kijken of we het vegetarisch of veganistisch kunnen maken.

Eten jullie halal?

Ja, al ons eten is halal, behalve de gerechten met varkensvlees.

Kunnen we ons eigen eten en drinken meenemen op de Londense privéboot?

Als je evenement op een Londense privéboot buiten de piekuren valt, kun je misschien je eigen eten aan boord brengen. Dit moet dan wel met een erkende cateraar zijn en we moeten hun vereisten bespreken en een bewijs van verzekering zien. Je kunt geen frisdrank of alcohol meenemen. De enige uitzondering zijn speciale drankjes die we niet kunnen leveren. In deze gevallen wordt een kurkengeld in rekening gebracht.

Wanneer moet je de definitieve cijfers weten?

We moeten de definitieve aantallen minstens 2 weken voor het evenement weten.

Wanneer heb je de laatste betaling nodig?

De laatste betaling moet ten minste 2 weken voor het evenement plaatsvinden.

Sta je evenementen met tickets toe?

We staan geen evenementen van derden toe waarvoor tickets worden gepromoot. Als het evenement als zodanig wordt beschouwd, kan het op elk moment worden geannuleerd, ook tijdens het evenement.

Sta je 18e en 21e verjaardagsfeestjes toe?

Verjaardagen onder de 25 jaar zijn niet standaard bij ons. Als het een klein familie-evenement is, kan een uitzondering worden toegestaan.

Is roken toegestaan op de Londense charterboten?

Ja, roken aan boord van een Londense privé huurboot is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde rookruimtes.