CAREERS

Waarom City Experiences

Onze missie is het creëren van geweldige ervaringen over de hele wereld, en dat zouden we simpelweg niet kunnen doen zonder onze ongelooflijke bemanning. Daarom zijn we altijd gericht op de groei en opleiding van onze werknemers, diversiteit, ontwikkeling van de gemeenschap en het bieden van enkele van de beste voordelen in de industrie - of je nu op kantoor bent of in het veld.

Bekijk alle geweldige carrièremogelijkheden bij City Experiences over de hele wereld, van een groot aantal City Cruises havens tot Statue City Cruises, Alcatraz City Cruises, Niagara City Cruises, Boston Harbor City Cruises, City Ferry, Venture Ashore, Walks, en Devour.

Kom meer te weten over wat we te bieden hebben en hoe je je nieuwe carrièrepad met City Experiences kunt beginnen!

WAT WIJ DOEN OM VOOR U TE ZORGEN
Voordelen

Wij houden u gezond en gelukkig, zodat u zich kunt richten op het verzorgen van onze gasten. City Experiences zet zich in voor de gezondheid, het welzijn en de langetermijndoelstellingen van de werknemers, waaronder de onderstaande voor in aanmerking komende teamleden:

GROTE ZORGVERZEKERINGSOPTIES

BETAALD VERLOF & GEZINSVERLOF

401(K), INCLUSIEF MATCHING DOOR DE WERKGEVER

Zie voordelen

ER KOMT GEEN EINDE AAN DE GROEIMOGELIJKHEDEN
Carrièrepad & Onderwijs

Wij groeien voortdurend en geven altijd de voorkeur aan promotie van binnenuit, dus er zijn regelmatig nieuwe mogelijkheden. Ga van manager naar leidinggevende, groei door in de keuken, op het dek, op rondleidingen, zelfs van de kassa naar het hoofdkantoor. Profiteer van programma's om je opleiding binnen en buiten de sector voort te zetten.

HORNBLOWER UNIVERSITEIT

CARRIÈREPAD & MOGELIJKHEDEN

HULP BIJ ONDERWIJS*

Zie meer

INTEGRATIE, AANVAARDING EN RESPECT CULTIVEREN
Diversiteit, cultuur en teruggeven

Sluit je aan bij onze diverse gemeenschap over de hele wereld. Doe nieuwe ervaringen op, zie nieuwe dingen en maak onderweg plezier! Het bevorderen van diversiteit en inclusie is meer dan een werkgever met gelijke kansen, het gaat om het vieren van onze verschillen en het leven als ons authentieke zelf.

DIVERSITEIT EN INCLUSIE

EERBIEDIGINGSBEGINSELEN

TERUGGEVEN

Meer informatie

Bemanning Succes

In 1998 kreeg Matthew Gill, een 14-jarige in Staten Island, een zomerbaantje waarbij hij telefoons beantwoordde, aanwijzingen gaf en kaartjes verzamelde voor City Experiences Statue City Cruises. Nu 38, is hij nog steeds bij het bedrijf, maar hij is opgeklommen tot havenkapitein.
Benia Gurrola begon haar reis als Host op Odyssey Lake Michigan, en in een paar jaar tijd klom ze op van Ticket Booth Supervisor tot fulltime Restaurant Manager terwijl ze aan haar diploma werkte. Nadat ze besloot haar loopbaan bij City Experiences te veranderen, is ze nu Senior Contact Center Director. Haar team groeit van 30 naar 90 in het hoogseizoen, ze houdt toezicht op de activiteiten in heel Noord-Amerika en ze krijgt veel lof toegezwaaid.
Marcus Santana, een tweede generatie City Experiences werknemer, begon op de middelbare school als Guest Services Agent bij Statue City Cruises. Hij werd gepromoveerd tot Ticket Sales Supervisor, terwijl hij zich een weg baande door community college, undergrad en uiteindelijk een Master of Communications van William Paterson University en is nu de Creative Project Coordinator voor alle City Experiences merken in het NYC flagship kantoor in Soho. Via het Hornblower Tuition Program behaalt Marcus momenteel zijn Certified Associate in Project Management (CAPM) diploma.
Liana Harrison begon bij NYC Ferry als matroos en werkte zich op tot kapitein. Over haar ervaring zegt Liana: "Meer vrouwen zouden aan boord moeten gaan als ze dat willen. Het gaat om wat je kunt, niet om wat je bent. Dus, als je een verlangen hebt om het te doen, laat je dan niet tegenhouden."
Scott Burkell begon in 2017 bij Walks, als gids die reizigers hielp bij het verkennen van het Metropolitan Museum of Art. Sindsdien heeft hij 4 jaar lang als USA Ground Operations Manager het groeiende aantal tours van Walks ontwikkeld en beheerd. Nu is Scott teruggekeerd naar zijn roots als Regional Head of Guide Development and Engagement om regelmatige training en professionele ontwikkeling voor gidsen te bieden.

Interesse om aan boord te komen?
Kijk hieronder om je potentieel te ontdekken.

Welke weg u ook neemt, weet dat Hornblower zich inzet voor uw ontwikkeling en groei bij elke stap.