Toegankelijkheid van het web

Toegankelijkheidsverklaring voor City Experiences
We willen dat iedereen die de website van City Experiences bezoekt zich welkom voelt en de ervaring de moeite waard vindt.

Wat zijn we aan het doen?
Om ons te helpen van de website van City Experiences een positieve plek voor iedereen te maken, hebben we de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 gebruikt. Deze richtlijnen leggen uit hoe we webinhoud toegankelijker kunnen maken voor mensen met een handicap, en gebruiksvriendelijker voor iedereen.
De richtlijnen kennen drie toegankelijkheidsniveaus (A, AA en AAA). Wij hebben niveau AA gekozen als doelstelling voor de website van Hornblower Cruises & Events.

Hoe staan we ervoor?
We hebben hard gewerkt aan de website van City Experiences en geloven dat we ons doel van Level AA toegankelijkheid hebben bereikt. We houden de website regelmatig in de gaten om dit te handhaven, maar mocht u toch problemen ondervinden, neem dan contact met ons op.

Laat ons weten wat u ervan vond
Als u de City Experiences met plezier hebt gebruikt, of als u problemen had met een onderdeel ervan, neem dan contact met ons op. We horen graag van u op een van de volgende manieren:

E-mail ons op [email protected]
Bel ons op 805-890-9609
Deze toegankelijkheidsverklaring is gegenereerd op 30 mei 2019